Profimedia, AKM-GSI
DJECA NA PRVOM MJESTU

Bivši supružnici pregrizli razmirice i sastali se zbog sina

Prvi dvoznamenkasti rođendan njihovog najstarijeg sina ponovno ih je okupio: Liev Schreiber i Naomi Watts pripremili su svojem Alexanderu Peteu veliku rođendansku proslavu i zaboravili na sve razmirice.

Slavni glumci objavili su u rujnu prošle godine da se rastaju nakon 11 zajedničkih godina. Nikada se nisu vjenčali, ali su glasili za jedan od najstabilnijih holivudskih parova pa je iznenađenje time bilo još veće. Iako razlozi njihovog prekida nisu nikada otkriveni, Liev Schreiber i Naomi Watts bili su sigurni u jedno: njihov rastanak ne smije utjecati na njihove sinove i to su pokazali na proslavi 10. rođendana Alexandera Petea, kojeg od milja zovu Sasha.

Američki glumac podijelio je obiteljsku fotografiju s rođendana na kojoj on i njegova bivša partnerica zajedničkim snagama stavljaju komad torte svojem 10-godišnjem sinu, dok 8-godišnji Samuel Kai strpljivo čeka na svoj red. Iako je na fotografiji sve idilično, Schreiber se teško nosi s činjenicom da njegova obitelj nije stalno na okupu.

- Ne sviđa mi se to što nismo svi zajedno pod istim krovom. To me dokrajčilo. Cijelu godinu se nisam mogao pomiriti s time. Jako je teško kada oni nisu sa mnom – otkrio je Liev Schreiber u nedavnom intervjuu. On i Naomi Watts rastali su se prije gotovo godinu dana i oboje su sretno zaljubljeni: ona se zaljubila na setu svojeg novog serijala "Gypsy", a šuška se da on ljubi dizajnericu interijera Morgan Brown.

- Najvažnije je da smo Naomi i ja na istoj stranici što se tiče odgoja naše djece – izjavio je 49–godišnji glumac čija djeca Alexander i Samuel žive s Naomi. Unatoč razmiricama bivšeg para, oboje su svjesni da će ih djeca zauvijek povezivati i zbog toga se oboje trude biti u čim boljem odnosu.

Linker
18. travanj 2024 14:45