servirala osvetu

Britney Spears želi svoju slobodu natrag: Neće nastupati, ali je u inat napravila potez karijere

Pop pjevačica Britney Spears možda se suzdržava od nastupa uživo u znak prosvjeda zbog uloge njezina oca kao skrbnika, no to je nije zaustavilo u objavljivanju nove pjesme s Backstreet Boysima.

Novi singl "Matches" koji je objavljen u četvrtak navečer udružuje pop pjevačicu Britney Spears s kolegama iz kasnih 90-ih, pop idolima Backstreet Boysima.

"Kakav sjajan dan ... tražili smo suradnju poput ove tijekom posljednjih 20 godina i danas je taj dan!!", napisali su Backstreet Boysi na Twitteru. "#BritneyXBackstreet je napokon stigao! #Matches je sada izašao na Glory Deluxeu @britneyspears."

"Glory Deluxe", koji je objavljen u petak, drugo je izdanje albuma Spears iz 2016., njezin deveti po redu studijski uradak. Uz dodatnu pjesmu "Matches", uključuje "Swimming in the Stars", još jedan singl koji je pop pjevačica snimila prije više godina i objavila 2. prosinca.

Teška je godina za Spears, čiju je bitku za uklanjanje oca kao skrbnika njezina imanja - posao koji je obavljao od njezina sloma 2008. - pojačao pokret #FreeBritney na društvenim mrežama.

image
Nakon sloma 2008. smatra da je dobro i da može samo donositi odluke...
CLINT BREWER/VASQUEZ/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Jamie Spears je zbog zdravstvenih problema odustao od toga da joj bude skrbnik u rujnu 2019., a zamijenio ga je privremeni skrbnik Jodi Montgomery.

image
Britney je odlučila da neće više nastupati dok ne vrati svoju slobodu...
RON WOLFSON, 2004/EVERETT/PROFIMEDIA

“Moja klijentica obavijestila me je da se boji svog oca. Neće nastupati sve dok je njezin otac zadužen za njezinu karijeru", rekao je odvjetnik Britney Spears Samuel D. Ingham III u studenom tijekom saslušanja provedenog putem telefona i video konferencije.

Linker
12. travanj 2024 15:08