ODUŠEVILA FOTOGRAFIJOM

Broji još sitno: Antonija Blaće zahvaljujući zdravim navikama potpuno spremna na ljeto bez parea!

Mnoga poznata lica već dugo na društvenim mrežama objavljuju fotografije s ljetovanja, a uskoro će im se pridružiti i popularna TV voditeljica, sudeći prema njenoj posljednjoj objavi, spremnija nego ikada prije!

Mnogi bi ovoga ljeta voljeli biti bez parea, potpuno samouvjereni i zadovoljni vlastitim izgledom. Poznata TV voditeljica Antonija Blaće koja je nedavno izdala priručnik "Ljeto bez parea" je, čini se, postigla željene rezultate!

I dok mnogi svoje nesigurnosti skrivaju iza jednodjelnih badića i parea, Antonija Blaće je odavno odlučila uzeti stvari u svoje ruke, pokrenuti se i potpuno sigurno uživati u ljetu.

"Anksiozna i tjeskobna od potresa, iseljena, zaokružena na...(neću reć koliko kila) sam si rekla - E NEĆEŠ!", napisala je Antonija na jednom od storyja na Instagramu u vrijeme kada je izdala priručnik kao motivaciju i pomoć onima koji se žele riješiti onih vječitih "pet kilograma viška".

Čitajte i: Antonija Blaće zadovoljno ide u ljeto, otkrila nam je i kako je to postigla: 'Ovaj put sam se othrvala'

Još samo malo...

"Još malo pa na moreno. Bez parea", napisala je Antonija u najnovijoj fotografiji na kojoj je vidno zadovoljna vlastitim izgledom.

Voditeljica je već duže vrijeme poznata po promoviranju zdravog načina života, a sama nije pobornica izgladnjivanja, biranja tajminga, manipuliranja količinom hrane niti ičega drugoga što vodi u "jo-jo efekt".

Stoga je njezin priručnik zapravo put k usvajanju zdravih navika, a koji sadrži i brojne jednostavne zdrave recepte koji pridonose odvikavanju od nezdrave hrane.

Linker
19. travanj 2024 14:46