Getty Images
slika i prilika?

Brooklyn Beckham ima novu djevojku, svi su zapazili samo njenu nevjerojatnu sličnost s mamom Viktorijom

Vezu s manekenkom je prekinuo krajem ljeta, a britanski mediji sada su se raspisali o ljepotici u kojoj je našao utjehu i odmah zapazili njezinu nevjerojatnu sličnost s njegovom poznatom majkom.

Nakon što je pukla veza s Hanom Cross, sin Victorije i Davida Beckhama se nekoliko mjeseci oporavljao od slomljena srca, a sada je utjehu pronašao u zagrljaju pet godina starije glumice Phoebe Torrance (25).

Brooklyn Beckham (20) i glumica nekoliko su puta viđeni zajedno u izlasku, a sve je iznenadila njezina sličnost s njegovom majkom, osobito izgled s početka karijere danas slavne dizajnerice.

Koliko sliče, komentirali su i njegovi prijatelji, pa ga čak i malo "podbadali". "Pomalo bizarno, iz nekih kuteva izgleda potpuno isto kao i Victoria", kazao je izvor za britanski The Sun. Iako je Brooklyn kazao da ne vidi sličnost, glumica je priznala da je u mladosti odradila nekoliko manekenskih poslova na temelju sličnost sa slavnom dizajnericom te si tako platila školarinu.

Turbulentna veza mladog Brooklyna s manekenkom Hanom Cross imala je svoje uspone i padove te je od početka bila na "klimavim nogama". Iako su neko vrijeme bili nerazdvojni, a Hana se na raznim događanjima pojavljivala u društvu njegove obitelji, paparazzi su ih često znali uhvatiti u trenutku žustre rasprave pa su na kraju krenuli svatko svojim putem.

LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 03: David Beckham, Victoria Beckham and their son Brooklyn Beckham attend the GQ Men Of The Year Awards 2019 at Tate Modern on September 03, 2019 in London, England. (Photo by Jeff Spicer/Getty Images)
Getty Images

Linker
18. travanj 2024 06:16