Profimedia, AKM-GSI
Novi život

Cameron Diaz glumu mijenja kućanskim poslovima: 'Više od svega želi biti majka'

Zvijezda filmova 'Charliejevi anđela' i 'Svi su ludi za Mary' odlučila je glumi reći konačno zbogom. Bliska prijateljica slavne glumice rekla je da se Cameron Diaz želi okušati u majčinstvu i posvetiti se privatnom životu.

U 45. godini života glumica Cameron Diaz odlučila je zauvijek otići iz filmske industrije. Njezina prijateljica glumica Selma Blair otkrila je medijima da Cameron više ne planira više raditi filmove, nego se u potpunosti želi posvetiti suprugu Benji Madden.

'Neki dan smo ručale, a razgovarale smo i o mogućnosti vraćanja na filmski set. Iskreno, ja bih voljela da se to dogodi, ali Cameron je jasno naglasila kako je završila s time. Jednostavno više ne želi snimati. Sretna je time kako njezin život trenutačno izgleda i ne znam što bi joj se trebalo ponuditi da se vrati. Živi prekrasan život. Sretna je, zaljubljena i želi što više uživati u toj slobodi. Non-stop dobiva neke ponude i stižu joj scenariji, ali ona nije zainteresirana. Uživa biti kućanica', rekla je njezina prijateljica Selma.

Beverly Hills, CA  - *EXCLUSIVE*  - Actress Cameron Diaz is spotted out buying some Christmas gifts at  XIV Karats LTD in Beverly Hills. Cameron bought her husband Benji Madden a small piece of jewelry before heading out for more shopping.

Pictured: Cameron Diaz

BACKGRID USA 21 DECEMBER 2017, Image: 358422638, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Beverly Hills, CA  - *EXCLUSIVE*  - Actress Cameron Diaz does her best to keep a low profile while stopping by a body and face clinic in Beverly Hills. Cameron recently celebrated her two-year wedding anniversary with Benji Madden this month.

Pictured: Cameron Diaz



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 362577230, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

U prošlosti je Cameron hodala s raznim holivudskim zavodnicima poput Justina Timberlakea, Jareda Leta i Alexa Rodrigueza, ali tek u 39-godišnjem Maddenu je pronašla sve. Karijeru je započela još kao tinejdžerica te je iz svijeta modelinga prešla na male ekrane, a uskoro postala i omiljena glumica milijunima diljem svijeta. Nakon karijere duge više od dva desetljeća Diaz ima samo jednu želju. Daleko od holivudskog glamura htjela bi postati majka i uživati u obiteljskom životu.

West Hollywood, CA  - *EXCLUSIVE*  - Musician Benji Madden stops to get an iced coffee as he steps out to do some Christmas shopping in West Hollywood. Benji and wife Cameron Diaz have decided to adopt a baby in the new year.

Pictured: Benji Madden



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 358490213, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Linker
24. travanj 2024 00:50