Instagram
BEZ UPLJEPŠAVANJA

Chrissy Teigen pokazala nesavršenosti i oduševila žene

Model Chrissy Teigen poznata je kao jedna od slavnih dama koje nemaju „dlake na jeziku“ te se ne ustručavaju odgovoriti hejterima na društvenim mrežama. S vremenom je postala mnogima omiljena jer, osim što spremno reagira na sve što joj se ne sviđa, Chrissy često sa svojim pratiteljima podijeli i ono što mnoge poznate, ali i nepoznate žene – skrivaju.

S obzirom na to da glazbenik John Legend i ona nisu mogli dobiti djecu prirodnim putem, odlučili su se za potpomognutu oplodnju, o čemu su oboje vrlo iskreno govorili. Danas su ponosni roditelji dvogodišnje djevojčice Lune i sinčića Milesa kojeg su dobili prije nešto manje od dva mjeseca. I dok mnoge zvijezde na Instagramu dijele samo savršene trenutke majčinstva, Chrissy je daleko najiskrenija: nakon rođenja Lune je progovorila o borbi s postporođajnom depresijom, a sada je pokazala kako njezino tijelo izgleda nakon dva porođaja i napomenula da je na svaki komadić iznimno ponosna. Ovog je tjedna sa svojim pratiteljima podijelila video na kojem je posebno zumirala strije i zaključila kako se čini da se njih više nikada neće riješiti te objasnila zašto je odlučila objaviti takav detalj.

Instagram

Instagram

- Instagram je prava ludnica. Mislim da ljudi koji izgledaju besprijekorno imaju pravo pokazivati to, ali znam i koliko je lako zaboraviti kako „normalna“ (u nedostatku bolje riječi) tijela izgledaju kada svi na Instagramu izgledaju tako savršeno. Isto tako, ovdje se ne radi o „samopouzdanju“ jer još uvijek nisam dostigla to. Još uvijek sam jako nesigurna. Sretna sam samo ako se barem netko zbog mene osjeća bolje – poručila je Chrissy i oduševila žene.

Linker
16. travanj 2024 06:06