VAMP LOOK

Christina Aguilera zablistala u kreaciji Juraja Zigmana: ‘Je li dovoljno prljavo?‘

Američka pop pjevačica na Los Angeles Pride Festivalu pojavila se u kreaciji popularnog hrvatskog dizajnera koji je već osvojio simpatije mnogih svjetskih ličnosti.

Riječki dizajner, Juraj Zigman dulje vrijeme niže uspjehe izvan Hrvatske, a ovog puta njegov kostim nosila je američka pop pjevačica Christina Aguilera koja po svemu sudeći obožava njegove kreacije. Naime, na Los Angeles Pride Festivalu pjevačica se pojavila u zadvodljivom vamp crvenom kombinezonu i ukrala sve poglede.

Na društvenim mrežama pohvalio se i 38-godišnji hrvatski dizajner kojemu ovo nije put da surađuje sa slavnom zvijezdom.

'Je li dovoljno prljavo?', upitao je Zigman pratitelje na društvenim mrežama ispod fotografije na kojoj je objavio popularnu pjevačicu tijekom nastupa. Pjevačica je izgledala vamp i zavodljivo u crvenom kombinezonu, a cijeli outfit je upotpunila glamuroznim make up-om.

image

Christina Aguilera

FADEL SENNA AFP

Dizajner je dodao još jedan video isječak na kojem je prikazao proces tijekom izrade modne kreacije, pri čemu se vidi koliko je vremena i truda uloženo u svaki detalj.

Podsjetimo, velika čast i priznanje za našeg dizajnera Zigmana, odigrala se na pozornici People's Choice Awardsa 2021. godine na kojoj je Aguilera zablistala u čak dva kostima našeg modnog dizajnera. Tadašnji nastup je za pjevačicu bio iznimno bitan, jer joj je nakon njega uručena nagrada Music Icon Award.

Christina je za početak showa na sebi je imala crnu haljinu, a na pozornici se presvukla u drugi outfit - žuti kombinezon inspiriran njenim kultnim spotom "Dirty". Kako je rekao dizajner u razgovoru za Gloria.hr prošle godine, pjevačica je iskazala želju da želi nositi upravo njegove kreacije za tako važnu manifestaciju, budući da su već uspješno surađivali na njenim prijašnjim nastupima.

Po svemu sudeći, Aguilera jednostavno obožava Zigmanove kreacije budući da ga je angažirala i za nastup na Los Angeles Pride Festivalu.

Linker
25. travanj 2024 01:47