Getty Images
NE BI PONOVILA

Cindy Crawford nakon više od tri desetljeća karijere: 'Žalim zbog golih fotografija'

Više od tri desetljeća uspješne karijere su iza nje, a američka manekenka žali samo zbog jednog - što nije znala reći 'ne' kad je trebala.

Malo modela ima bogatu karijeru poput Cindy Crawford koja nakon više od tri desetljeća karijere i dalje pozira za kampanje i nosi revije – u rujnu prošle godine zablistala je na modnoj pisti kuće Versace. 52-godišnja manekenka pravi je uzor svojoj kćeri Kaiji Gerber koja je ove godine postala jedna od najtraženijih manekenki na tjednima mode, ali priznaje kako ima stvari zbog kojih je požalila i za koje ne bi voljela da ih njezina 16-godišnjakinja ponovi.

Presley Gerber,Kaia Gerber,Cindy Crawford and Rande Gerber attend 'Her Time' Omega Photocall as part of the Paris Fashion Week Womenswear Spring/Summer 2018 on September 29, 2017 //NIVIERE_004NIV/Credit:David Niviere/SIPA/1709302000, Image: 351060169, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Sipa Press
Profimedia, TEMP Sipa Press
Presley i Kaia s roditeljima - Cindy Crawford i Randeom Gerberom

U novom izdanju časopisa Town&Country otvoreno je priznala da kad bi mogla nešto promijeniti u svojoj karijeri to bi bilo poziranje bez odjeće.

- Snimila sam mnogo golih fotografija, ali sam požalila zbog toga. Nisu mi sve problematične, već one na koje su me nagovorili. Ne želim da se to dogodi mojoj djeci, želim da budu dovoljno snažni da odbiju sve na što nisu spremni i što ne žele – izjavila je Cindy i dodala kako je svojoj djeci uvijek željele biti primjer te da žali što nije bila dovoljno snažna da kaže "ne" projektima koji joj se nisu sviđali. Cindy je i dalje vrlo aktivna kao model, ali najviše je posvećena svojoj djeci - Kaiji i Presleyju (18) koji su oboji započeli manekensku karijeru pa zbog toga najviše traži pogreške u svojoj karijeri kako ih oni ne bi ponavljali.

West Hollywood, CA  - Model Cindy Crawford and her husband Rande Gerber were spotted enjoying a romantic dinner date at a restaurant in West Hollywood.

Pictured: Cindy Crawford, Rande Gerber

BACKGRID USA 7 NOVEMBER 2017, Image: 354962844, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Cindy Crawford sa suprugom Randeom koji je također bio model

Linker
16. travanj 2024 06:02