Ljubav i dalje traje

Čini se da im je obnovljena romansa potez godine: Slavni ljubavnici na prigodan način poručili da se još ludo vole!

Ne zna se gdje su Ben Affleck i Jeniffer Lopez proveli Silvestrovo, no nema dvojbe da su godinu za nama ispratili zajedno. Već prvih dana u siječnju paparazzi su ih snimili kako šopingiraju po Los Angelesu i tu u društvu Lopezine kćerke, što je najbolji dokaz da im nedavni Benov skandalozni intervju nije nimalo pokvario romantične planove.

Ako se za neki poznati par može reći da je obilježio proteklu godinu, onda su to Jennifer Lopez (52) i Ben Affleck (49). Nakon što su lanjskog proljeća obnovili svoju vezu, nisu se odvajali jedno od drugoga, neovisno o tome jesu li na crvenom tepihu ili u šetnji gradom.

I u 2022. su ušli zaljubljeni, a sreću holivudskih zvijezda dijele i njihova djeca iz prijašnjih brakova. Ovih su dana Bennifer, kako im je nadimak, viđeni u šopingu u Los Angelesu, a društvo im je pravila Emme Maribel (13), glumičina kći iz braka s latinoameričkim pjevačem Marcom Anthonyjem (53).

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck u šopingu s Jenniferinom kćeri Emmom.

VASQUEZ/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

J. Lo će još kratko biti u Los Angelesu jer se vraća u Kanadu na set filma ‘The Mother’, u kojem joj je partner meksički glumac Gael García Bernal (43).

Čitajte i: Nove veze 2021.: Neke su se razvile iz prijateljstva, a neke je Amorova strelica pogodila na plesnom podiju

Zaljubljeniji nego ikad

Tijekom šopinga par je, kao i uvijek, bez ustručavanja izmjenjivao nježnosti pa u vodu padaju nagađanja kako bi njihova ljubav koju su obnovili u travnju, nakon dvadeset godina, po drugi put mogla neslavno završiti. Protivnici Afflecka, koji zbog problema s porocima u prošlosti nije baš omiljen među pukom, ponadali su se da mu Lopez neće oprostiti nedavni televizijski intervju kad je pričao o bivšoj supruzi, glumici Jennifer Garner.

Iako je Ben promptno negirao da je Garner optužio za svoju nekadašnju ovisnost o alkoholu i kocki pozivajući se na to da su njegove izjave izvučene iz konteksta, neki mu nisu povjerovali. No, zato jest Jenniffer koja je navodno također burno reagirala na njegovu ispovijest. No, očito je brzo prešla preko svega.

image

Njihova obnovljena romansa mnoge je razveselila.

T.JACKSON/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

S druge strane, obožavatelji slavnog para navijaju da u ovoj godini ostvare staru nakanu i stanu pred oltar, na kojem su korak nadomak bili prije točno devetnaest godina. S obzirom na to da su vrlo brzo nakon pomirenja započeli zajednički život na otmjenom Pacific Palisadesu, a svaki slobodan trenutak provode zajedno, uključujući i njihovu djecu, lako je moguće da im ova godina bude u znaku – vjenčanja.

Linker
21. travanj 2024 17:55