instagram
idila bake i unuke

Danijela Dvornik puca od ponosa: Fotografije s ljetovanja malene Balie Dee uljepšat će vam dan

Iako je kći Elle Dvornik, devetomjesečna Balie Dee već zvijezda Instagrama gdje pratitelje broji u tisućama, ipak je najveća zvijezda u domu svoje bake Daniele Dvornik

‘Voljela sam muža, volim svoju kćer, Volim Obamu, volim i voljela sam u životu, ali ovo je najveća ljubav od svih ljubavi’, izjavila je ponosna baka Danijela Dvornik koja ne krije koliko uživa u prvom ljetovanju s devetomjesečnom unukom Balie Dee. Njezin Instagram prepun je neodoljivih fotografija simpatičnog dvojca koji, kako Danijela kaže, ustaje već u 5.30 ujutro pa stoga ne čudi da zajedno uvečer i liježu u isto vrijeme. ‘Dan mi počinje u 5.30, imamo svoj plan i program, uglavnom funkcionira kao sat. Ali navečer kad Pikuleta zaspe, zaspim i ja. Nema tog trenera koji me izmori kao što me ona izmori. I stalno se pitam kako je moguće da u tako malom tijelu postoji tolika energija? Jučer smo prespavali zvonjavu crkve, vatromet i feštu u Sutivanu a to se ne može ne čuti. Hvala Bogu na dobroj izolaciji kuće i prozorima...’, piše u šali umorna baka.

instagram
instagram
instagram
instagram

Otkako je potkraj prošle godine Ella rodila, od prvoga dana u mami Danijeli pronašla je najveći oslonac, pa dok sa svojim zaručnikom Charlesom Pearceom povremeno putuje zna da je njezina Balie u najboljim rukama. Tako su proteklih dana uživali na Sarajevo Film Festivalu.

PRESS
Instagram

Za to vrijeme Danijela i Balie Dee provode nezaboravne trenutke na Braču u mirnom mjestu Sutivan za koje obitelj Dvornik vežu brojne uspomene. "Volim Sutivan, svoju kućicu, svoju terasu... Žrtvovala bi skupe cipele za komad namještaja bez razmišljanja, jer nema veće sreće od ugodnosti vlastitog doma. Moj dom, to sam ja! Ne treba biti veliko, ali treba imati dušu, i slatkoću...", rekla je nedavno kada je i otkrila djelić topline sutivanskog doma.

Danijela Dvornik
Danijela Dvornik
Danijela Dvornik
Danijela Dvornik

Linker
14. travanj 2024 10:03