Instagram
trenutak istine

Danijela Dvornik: 'Žene kupuju i ne razmišljaju, a ja sam za sebe grozota od žene'

Blogerica Danijela Dvornik požalila se da je za svakoga široke ruke, osim za sebe. Odnosno, osim što daruje voljene, kupuje i stvari za svoj dom, ali ne i odjeću i sitnice za sebe. Kakve muke proživljava po dućanima, opisala je naširoko i sasvim je sigurno da će se mnoge žene poistovjetiti s njom.

"Tako jednostavno kupim perilicu za suđe ili bilo što za kuću, poklone za bližnje i daljnje. Ako treba nekog uvjeriti da nešto kupi, ta sam. Ali za sebe sam grozota od žene. Dakle, uđem u dućan, izaberem nekoliko komada odjeće, do garderobe mi splasne volja, onda onaj dosadni racionalni dio proradi, pa sve vratim na police. I izađem iz dućana, nekako sretna. Nisam normalna. To žene ne rade. Žene kupuju i ne razmišljaju, tako kažu. Da se nađe, možda baš zatreba", napisala je Danijela Dvornik na svom Instagram profilu pokraj fotografije na kojoj nasmijana šeće strogim središtem Zagreba.

Pomno je dotjerana, u dugoj tamnoj jakni s raskošnim svijetlo smeđim krznom, a oko vrata ima i maramu koja je dodatno "podigla" stajling. Nosi hulahopku boje kože, te moderne, glomazne srebrne tenisice. Torbicu je nosila preko torza kako joj ne bi smetala u šoping pohodu.

Do izražaja dolazi i Danijelina frizura, ružičasto obojena kosa ošišana na kratki bob. Uz sunčane naočale, izgledala je vrlo damski, a osmijeh joj nije silazio s lica. I iako se požalila da sebi rijetko nešto kupi, zadovoljno je nosila papirnatu vrećicu iz dućana - možda tek poklon za nekog najmilijeg, možda voljenu unučicu Balie Dee ili unuku odnosno unuka koji je na putu - njezina kći, blogerica Ella Dvornik, drugi put je trudna.

Linker
18. travanj 2024 04:57