Doris Pinčić Rogoznica
 Gordana Sermek
ODMOR S PRIJATELJICAMA

Doris Pinčić na plaži: 'Sve isto već 15 godina - previše stvari, hrana, neuredne frizure, ne mozeš do riječi…'

Da neka prijateljstva ne prestaju i kada životni putevi krenu potpuno drugim smjerom pokazala je zadarska voditeljica i glumica Doris Pinčić Rogoznica koja jednako kao i prije desetak godina u morskim radostima uživa s najboljim prijateljicama.

Iako živi i radi u Zagrebu, 28-godišnja glumica i voditeljica često svrati do svojeg rodnog grada kako bi se maknula od gradske vreve i uživala u poznatim plažama na kojima je uspomene gradila sa svojim prijateljicama. Njih četiri, ovog puta "pojačane" s djecom, ovih su se dana ponovno našle i zajedno, kao što su to i ranije običavale, krenule put plaže.

- Sve je isto k'o i prije 5, 10 ili 15 godina - previše stvari, naočale, hrana, neuredne frizure, ne mozeš doći do riči, puno smiha i svako gleda k'o će kome podvalit foru. Ivana je gladna, Iva radi plan puta, Bruna se ruga di stigne, ja san nakuvala opet svega i pilan ih sa zdravom spizom i nešto mudrujem - uglavnom, sve je isto, samo su sad s nama i naša dica - napisala je popularna radijska i televizijska voditeljica na svojem Instagram profilu uz simpatičnu fotografiju dugogodišnjih prijateljica.

Linker
17. travanj 2024 04:23