Neće i gotovo

Drew Barrymore nakon tri pokušaja odustala od bračnih okova: ‘Nema šanse da se opet udam!‘

Ponukana izjavom kolegice Kaley Cuoco da ni pod razno ne želi u novi brak, zvijezda podcasta ‘The Drew Barrymore Show‘ otkrila je kako svim srcem podržava njenu odluku jer i sama više ne želi novog supruga.

Odluka zvijezde serije Teorija velikog praska Kaley Cuoco o tome da se više neće udavati, kao da je dala krila američkoj glumici Drew Barrymore u podcastu koji vodi s kolegom Rossom Mathewsom. Nakon što je Penny iz svima dragog serijala zaključila da se poslije dva propala braka više neće udavati, Drew je ustvrdila da se sto posto slaže. Jer ni ona više ne misli stati pred oltar.

"Kako to misliš?" upitao ju je iznenađeni Mathews. Nije krio neslaganje, prenosi magazin Hello!

"Možda sada misliš tako, ali što ako jednog dana, možda i poslije trideset godina, upoznaš nekog posebnog? Hoćeš li se onda predomisliti?" upitao ju je suvoditelj. Njezin izraz lica "govorio je" da se sigurno neće predomisliti. Uostalom, tko kaže da se s posebnom osobom mora vjenčati? Naime, iskustvo s glumcem Willom Kopelmanom od kojeg se razvela 2016., poslije četiri godine braka u kojem su dobili kćeri Olive i Frankie, podučilo ju je da ne srlja pred matičara.

image

Drew Barrymore udavala se tri puta.

INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Čitajte i: Drew nakon 15 godina progovorila s bivšim, prenio joj poruke od nekadašnjeg svekra i svekrve

Ništa joj ne fali

Danas imaju sjajan odnos, kaže Drew, sprijateljila se i s njegovom novom suprugom, čak se i druže - ali u novi brak više neće uletjeti. Suvoditelj podcasta, očito romantična duša, raspričao se o ljubavi, braku i tome da nikad ne znaš što će ti život donijeti sve dok ga Drew Barrymore nije prekinula.

"Neću se udavati i gotovo. Moj je konačan odgovor:" Ne, apsolutno ne". Pojasnila je da je izlaz iz veze koja više nije kvalitetna jedno, dok je razvod u kojem su se rodila djeca, neusporedivo gori.

"Ne bih to više mogla ponovno podnijeti", zaključila je glumica dodajući da joj u životu kakav sad ima, baš ništa ne fali.

Linker
19. travanj 2024 19:38