Zdrav duh u zdravom tijelu

Ellie Goulding promiče zdrav život: Uskoro izdaje knjigu s omiljenim receptima, vježbama i korisnim savjetima

Pop zvijezda svojoj će knjizi podijeliti svoju filozofiju kondicije i zdravlja, principe po kojima živi, ali i savjete njezinih prijatelja i stručnjaka.

Po uzoru na kolege, britanska glazbenica Ellie Goulding također se primila pisanja. Naime, najavila je izlazak svoje prve knjige pod nazivom "Fitter. Calmer. Stronger." koja će sadržavati njezine omiljene recepte i vježbe, a u njoj će objasniti i neke principe kojih se drži.

U službenom sinopsisu stoji da knjiga nudi "toliko traženu filozofiju kondicije i zdravlja, temeljenu na tome da postanete najsvjetlija i najjača verzija sebe".

Čitajte i: Ellie Goulding napokon pokazala koliko uživa u medenom mjesecu na Hvaru

image
Ellie godinama vježba i pazi na prehranu.
FACE TO FACE/FACE TO FACE/PROFIMEDIA

"Kombinirajući pažljiv pristup vježbanju s ukusnim, hranjivim receptima, ova će vam knjiga pomoći da pokrenete zdrave navike, razvijete pozitivan način razmišljanja i uspostavite jasne i ostvarive ciljeve. Idući dalje od prehrane i vježbanja, Ellie dijeli holistički pristup boljem zdravlju i zadovoljstvu", piše u sažetku.

Vijest o ostvarenju svog sna, Ellie je otkrila i na Twitteru, napisavši da je jako uzbuđena te da će knjiga izaći kasnije ove godine.

U knjizi se pjevačica oslanja na vlastita iskustva pjevačice kao i savjete njezinih prijatelja i stručnjaka, uključujući bivšeg britanskog vojnika i TV voditelja Anta Middletona, TV i radijsku voditeljicu Fearne Cotton i osvajačicu olimpijske zlatne medalje u boksu Katie Taylor.

Medeni mjesec na Hvaru

Goulding se u rujnu 2019. vjenčala za Caspara Joplinga, a neki su njezinu svadbu opisali čak raskošnijom od onih kraljevskih. Ellie je tijekom slavlja nosila čak tri vjenčanice, a na vjenčanju je bilo mnogo slavnih gostiju - od princeze Beatrice i Eugenie, glumaca Orlanda Blooma i Katy Perry te glazbenika James Blunta i glumice Sienne Miller.

Čitajte i: Ellie Goulding je nosila čak četiri vjenčanice - jedna će vam se sigurno svidjeti

Medeni mjesec supružnici su proveli upravo u Hrvatskoj i to na Hvaru, a Ellie je na Instagramu objavila nekoliko fotografija s Jadranske obale.

Iako na svojem Instagramu nije otkrivala gdje se točno nalazi, nije mogla odoljeti da se ne pohvali svojim obožavateljima, no njezina lokacija nije dugo ostala tajna.

Linker
20. travanj 2024 10:33