Eminem na nastupu tijekom Bonnaroo Music Festivala
 Daniel DeSlover / Zuma Press / Profimedia
Pomogao odgojiti i nećakinje

Eminem dao intervju nakon 'sto godina', otkrio što radi njegova kćer: 'Zaista sam ponosan otac'

Umirovljeni boksač Mike Tyson zaslužan je za medijski istup legendarnog Eminema. Pohvalio se u njegovom podcastu svojom kćeri jedinicom - Hailie.

Eminem puca od ponosa kada je u pitanju njegova mezimica Hailie. Kćer slavnog glazbenika izrasla je u pravu mladu damu pa Eminem nije propustio njome se pohvaliti u jednom od rijetkih medijskih istupa. Dao je intervju u podcastu "Hotboxin" Mikea Tysona i tada otkrio koliko je ponosan na svoju kćer.

Eminem je pomogao odgojiti i svoje dvije nećakinje

"Nema djece, ima dečka i sjajna je. Učinila me zaista ponosnim ocem, diplomirala je", pohvalio se glazbenik. Hailie je, naime, diplomirala psihologiju, a na studiju je upoznala i svog dečka Evana McClintocka. Hailie je inače jedino Eminemovo dijete, dobio ju je s bivšom suprugom Kim Scott. Uz nju, pomogao je reper iz Detroita odgojiti i dvije nećakinje.

Various, UNITED KINGDOM  - RAPPER CARDI B PICTURED IN THIS CELEBRITY SOCIAL MEDIA PHOTO.

*BACKGRID DOES NOT CLAIM ANY COPYRIGHT OR LICENSE IN THE ATTACHED MATERIAL. ANY DOWNLOADING FEES CHARGED BY BACKGRID ARE FOR BACKGRID'S SERVICES ONLY, AND DO NOT, NOR ARE THEY INTENDED TO, CONVEY TO THE USER ANY COPYRIGHT OR LICENSE IN THE MATERIAL. BY PUBLISHING THIS MATERIAL , THE USER EXPRESSLY AGREES TO INDEMNIFY AND TO HOLD BACKGRID HARMLESS FROM ANY CLAIMS, DEMANDS, OR CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR CONNECTED IN ANY WAY WITH USER'S PUBLICATION OF THE MATERIAL*

BACKGRID UK 11 JULY 2019, Image: 457348008, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN UNITED STATES, Model Release: no, Credit line: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Hailie Mathers popularna je na Instagramu, no ne bavi se javnim poslom niti se eksponira u medijima

Najponosniji sam na činjenicu da sam bio sposoban odgojiti djecu.

"Imam nećakinju koju sam pomogao odgojiti i ona mi je također kao kćer, ima 26 godina. Osim toga, imam i mlađu nećakinju koja trenutno ima 17 godina. Kada se osvrnem na svoja postignuća, najponosniji sam na činjenicu da sam bio sposoban odgojiti djecu", istaknuo je Eminem i dodao da je važno djecu odgojiti da stoje s nogama na zemlji.

"Važno je djecu zadržati prizemnima, to je vrlo važno. Ljudi misle da vam puno novca može kupiti sreću, no to je apsolutna neistina. Moraš biti ispravan i ispunjen iznutra, inače ništa od toga nije važno", zaključio je Eminem. S pravom je ponosan, dok se djeca mnogih slavnih osoba bahate i razbacuju novcem te pokušavaju steći slavu putem Instagrama, njegova Hailie živi samozatajno, usmjerena je na školovanje i živi kao onako kako to čine svi njezini vršnjaci.

ČITAJTE I:

Znate li čija je ovo kći? Slavni tata opjevao ju je više puta, danas je izrasla u pravu ljepoticu

Eminem u novom spotu traži oprost od majke

Obožavatelji oduševljeni - Eminemova kći je prekrasna

Djevojčica koju smo poznavali iz Eminemovih pjesama sada je odrasla

Linker
25. travanj 2024 04:33