Getty Images for People.com
Zgodan i duhovit

Fatalni Šveđanin iz 'Malih laži' otkrio zašto još uvijek nije oženjen

Švedski glumac u kratkom je videu za W magazine otkrio mnoge pikanterije iz djetinjstva i privatnog života koje su nas nasmijale do suza.

Iako možda ne znamo točno izgovoriti njegovo prezime, na spomen njegove najpoznatije uloge - vampira Erica Northmana iz serije "Okus krvi", svima nam zaklecaju koljena. Miljenik žena Alexander Skarsgård, koji će u kolovozu proslaviti 40. rođendan, u svojoj posljednjoj ulozi Perryja Wrighta u seriji "Male laži" i dalje slama srca diljem svijeta, iako tumači biznismena s naglom naravi.

New York, NY  - Alexander Skarsgård and a friend are seen out and about in New York City on Monday. The
Profimedia, AKM-GSI

No, nekada nije bilo tako. Naime, u kratkom video intervjuu, otkrio je kako je s osam godina, po povratku u školu s ljetovanja u Sjedinjenim Američkim Državama u kojima je nabavio kaubojske čizme i šešir, mislio kako će se sve djevojčice zaljubiti u njega kad ga vide u novim čizmama, a umjesto toga, svi su ga ismijavali. I prvi poljubac, nekoliko godina kasnije, bio mu je poprilično neugodno iskustvo, a priznao je i da je bio zaluđen glumicom Jessicom Lange koju je gledao u filmu "Tootsie". Šveđanin, koji je u dvogodišnjoj vezi s britanskom voditeljicom i dizajnericom Alexom Chung, otkrio je i koji je horoskopski znak te kako se odlučio za glumačku karijeru. U videu je, na urnebesan način, objasnio i zašto još nije oženjen.

Linker
20. travanj 2024 02:44