Franka Batelić
 Davor Matota
Baš slatko

Franka Batelić s Viktorom je pobjegla iz Zagreba, sada uživa na terasi uz more

Popularna domaća pjevačica, koja je nedavno postala majka, otišla je u rodnu Istru i kod kuće uživa uz majku i brata, a uz pogled na more svaka izolacija se može lakše podnijeti.

"Bok ekipa, Oskara i mene zanima jeste li doma? Brinete li o svojim starijima? Mi uživamo na terasi u suncu. Barem imamo terasu u Istri ako ništa drugo. Mi pobjegli iz Zagreba", rekla je Franka Batelić koja uživa uz more.

I ova pjevačica podržava akciju #ostajemdoma koja se širi društvenim mrežama i svima poručuje upravo to - da ostanu doma.

Podsjetimo, početkom siječnja je Franka sa suprugom Vedranom Ćorlukom dobila sina Viktora, a onda je postala i ponosna "vlasnica" brojnih priznanja za svoj glazbeni rad.

Nakon Cesarice za Hit godine i pop hit godine, osvojila je nagradu za pjesmu godine Narodnog radija, stigla je i nagrada Hrvatske diskografske udruge - gdje je Franka osvojila nagradu ženska izvođačica godine! Ipak, sada joj je prioritet majčinstvo...

Franka Batelić i Vedran Ćorluka s psom Oscarom.

"Znam, nema me dovoljno u ovoj online dimenziji, ali kod mene je trenutno na pauzi sve osim grljenja, ljubljenja, brige i bezuvjetne ljubavi prema ovim prstićima. I najljepše je... Uskoro krećemo sa snimanjem nove muzikice i priznajem da jedva čekam opet ući u studio! Pusa od nas dvoje!", napisala je nedavno Franka.

Linker
19. travanj 2024 23:07