Getty Images
Tamna strana veze

Gisele napokon otkrila pravi razlog prekida s Leonardom DiCaprijem

Bili su jedan od omiljenih holivudskih parova, a onda su nakon pet godina veze prekinuli i razočarali obožavatelje diljem svijeta. Manekenka je sada otkrila prave razloge zbog kojih je ostavila slavnog glumca.

Gisele Bundchen (38) i Leonardo DiCaprio (44) od 2000. do 2005. su bili zajedno i izgledalo je kao da će se slavni neženja skrasiti. Ipak, veza je puknula i svatko je nastavio svojim putem - oskarovac je s godinama birao sve mlađe manekenke, a Brazilka je danas u sretnom braku s igračem američkog nogometa Tomom Bradyjem (41).

S Victorijinom anđelicom se čak pojavio na dodjeli Oscara 2005. godine i to je bilo njihovo prvo i zadnje službeno pojavljivanje u javnosti. Nakon gotovo 15 godina, Gisele je priznala da je okončala vezu jer je htjela raditi na sebi. Jedan od razloga bio je i Leonardov životni stil koji je uključivao previše tulumarenja.

HOLLYWOOD - FEBRUARY 27:   Actor Leonardo DiCaprio, nominated for Best Actor for his role in
Getty Images

'Bilo mi je dosta posla, pušenja i alkohola. Postajala sam svjesna stvari koje sam do tad odbijala prihvatiti. On odbija zaista bilo što promijeniti? Odgovor je nažalost bio potvrdan', rekla je manekenka koja se neko vrijeme borila s depresijom i kako je kazala, razmišljala je o tome da skoči s balkona.

Danas je supruga i majka te se posvetila vježbanju i zdravoj organskoj prehrani. S Bradyjem je počela hodati 2006. godine, a vjenčali su se nakon dvije godine. Majka je sina Benjamina (9) i kćeri Vivian (6).

Slavni oskarovac je više od godinu dana u vezi s manekenkom Camilom Morrone koja je od njega mlađa 22 godine.

EXCLUSIVE: Leonardo DiCaprio and Camila Morrone leave Eataly with some groceries after dining in.
15 Oct 2018, Image: 391200902, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Linker
25. travanj 2024 19:22