Getty Images
bez fotografa, molim

Glamurozna svadba Rafaela Nadala: Sve je prošlo u strogoj tajnosti, otkrivena je samo divna vjenčanica mladenke

Nakon 14 godina veze, poznati tenisač i njegova izabranica vjenčali su se i za 500 uzvanika priredili glamuroznu svadbu s najstrožim mjerama sigurnosti i privatnosti.

Tenisač Rafael Nadal i njegova sada supruga Maria Francisca Perello izrekli su sudbonosno da u u La Fortalezi između brojnih uzvanika, među kojima su se našla poznata lica poput Cristiana Ronalda, Enriquea Iglesiasa, Ikera Casillasa i brojnih ostalih.

Raskošna svadba organizirana je u tajnosti, a par je napravio sve kako bi se zaštitio od znatiželjnih pogleda javnosti. Kako bi njihov poseban dan prošao bez velike medijske pompe, uzvanici nisu smjeli koristiti mobitele, zabranjen je let dronovima iznad mjesta događaja, a niti jedan uzvanik nije smio doći privatnim zrakoplovom.

BARCELONA, SPAIN - DECEMBER 15:  Rafa Nadal and Maria Francisca Perello
Getty Images

Za hranu je bila zadužena kuharica s Michelinovom zvjezdicom, Macarena de Castro, a vjenčao ih je svećenik Tomeu Catala.

Iako fotografije s vjenčanja nisu dostupne, dizajnerica je otkrila fotografiju vjenčanice. Mladenka je nosila dizajn Rosa Clare, sudeći po skicama, a riječ je o elegantnoj vjenčanici dugih rukava s detaljima od čipke u gornjem dijelu haljine.

Nadal je svoju dragu koju od milja zove Xisca zaručio u Rimu 2018. godine nakon 14 godina veze. Tu informaciju nekoliko su mjeseci čuvali za sebe prije nego što su je otkrili javnost. Maria je zaposlena u jednoj osiguravajućoj kući, a par svoj privatni život čuva samo za sebe pa su rijetko viđeni u javnosti zajedno.

EXCLUSIVE: Maria Francisca Perello is seen the day before she is due to marry tennis ace Rafael Nadal in Majorca, Spain. 
Maria, 31, also known as Xisca, was spotted leaving a beauticians and running errands as last minute preparations for the glitzy wedding go ahead. 
She was seen talking on the phone and chatting to female friends while out and about. 
According to reports she and Nadal, 33, will tie the knot in a private ceremony at a fortress called La Fortaleza on the Spanish island on Saturday (October 19, 2019).
18 Oct 2019, Image: 477603848, License: Rights-managed, Restrictions: NO Portugal, Spain, Model Release: no, Credit line: MEGA / Mega Agency / Profimedia
MEGA / Mega Agency / Profimedia

"Volio bih imati djecu. I dečke i cure. Osoba sam koja voli djecu i zapravo sam obiteljski čovjek", jednom prilikom je kazao tenisač.

Linker
19. travanj 2024 05:45