Ewan Mcgregor s Anouk
 Profimedia, AKM-GSI
Glumac dan proveo s kćerkicom

Glumac provodi dan s obitelji nakon što ga je ostavila ljubavnica

Glumac je u nedjelju viđen kako utjehu nakon propasti veze, zbog koje je riskirao bračnu sreću, pronalazi u druženju s najmlađom kćerkicom, dok je supruga šetala sama istim kvartom.

Brak poznatog glumca, zvijezde televizijskog serijala 'Fargo' Ewana McGregora i njegove supruge Eve Mavrakis s kojom je proveo 22 godine, bio je, tvrdili su njihovi kolege prijatelji, sasvim skladan do sredine prošle godine. Tada se na setu snimanja popularne serije krčkala kemija između 46-godišnjeg McGregora i njegove kolegice, 32-godišnje Mary Elizabeth Winstead.

Sve je krenulo nizbrdo za njihove obitelji nakon što su krajem listopada uhvaćeni kako se javno ljube u jednom londonskom restoranu, pa je sve izašlo u javnost. Ewan je već bio napustio dom u kojem je živio s 51-godišnjom suprugom i njihove četiri kćeri, a Mary Elizabeth je napustila supruga s kojim je u braku bila sedam godina.

Kako ovih dana javljaju svjetski mediji, etiketa koju joj pripisala javnost - 'razaračica obitelji' bila je toliki teret za Mary Elizabeth da je nakon svega što su oboje poduzeli ne bi li bili zajedno - odlučila prekinuti tu vezu!

Glumac je u nedjelju viđen kako utjehu pronalazi u druženju s najmlađom kćerkicom, sedmogodišnjom Anouk. A nakon što je kćerkici stavila kacigu i uvjerila se da je spremna za bicikliranje s ocem, prevarena supruga Eve Mavrakis otišla je sama u šetnju. Oči svijeta uperene su u Ewana i svi se pitaju hoće li glumac ustrajati i odbaciti 22 godine braka, ili se opasno opekao pa će pokušati spasiti brak, što je sasvim moguće... ako mu supruga oprosti.

**NO WEB UNTIL 0001 GMT 13TH NOV PREMIUM EXCLUSIVE*** Ewan McGregor spotted out with his Fargo costar and new girlfriend Mary Elizabeth Winstead in Hollywood, CA. The couple were seen hand in hand while whistling during a stroll to the Pantages Theatre to catch a showing of Hamiton. McGregor has split from wife Eve Mavrakis' because of his affair with on-screen lover Winstead. It was revealed earlier this month that McGregor, 46, and Eve, 51, who share four daughters, reportedly split in May as photos emerged of the British actor kissing Winstead, 32, at a restaurant in London.
08 Nov 2017
Pictured: Ewan McGregor and Mary Elizabeth Winstead., Image: 355329954, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
Ewan McGregor i Mary Elizabeth Winstead

Linker
20. travanj 2024 01:20