Profimedia, AKM-GSI
Mučno iskustvo

Glumica je bila izvan sebe: Naredili su mi da izgubim 7 kilograma u dva tjedna

Za slavu i bogatstvo se treba pomučiti, ali to ne uključuje poniženje, degradaciju ni ucjene. Baš se s tim negativnostima u počecima karijere nosila glumica Jennifer Lawrence.

Danas glumica Jennifer Lawrence, zvijezda serijala "Igre gladi", ima 27 godina i zdrav pogled na život. No, nesigurnosti koje su je pratile na početku karijere, kao i svaku mladu osobu, rezultirale su traumama koje pamti i danas. 'Bilo je to jako ponižavajuće i degradirajuće iskustvo na samom početku moje karijere. Producenti su mi rekli da moram izgubiti sedam kilograma, i to u dva tjedna. Prije mene, imali su u vidu još jednu glumicu kojoj su postavili takav uvjet. Ona ga nije ispunila, pa su joj dali otkaz. Gubila je kilograme, ali ne dovoljno brzo', ispričala je slavna glumica koja je danas itetako sigurna u sebe, kad više ne pristaje na uvjete koji nisu u skladu s njezinim životnim načelima.

'Ne, to nije sve', nastavila je Lawrence, 'producentica je jednog dana naredila meni i još pet cura sa seta da se skinemo i stanemo jedna do druge u red, samo nam je jedna traka skrivala strateško mjesto. Stajala sam tako u redu s djevojkama koje su bile puno, puno mršavije od mene. Nakon tog ponižavajućeg čina, producentica mi je rekla da bih svoje gole fotografije treba koristiti kao inspiraciju i podsjetnik da moram smršaviti. Tada sam se požalila jednom muškom producentu, koji mi je rekao da ne razumije zašto svi od mene traže da smršavim, kad iz mene pršti seks', ispričala je Lawrence i dodala da je tada mislila da mnogo toga mora pretrpjeti za karijeru, ali danas više ne misli tako.

Celebrities attend the premiere of  'Mother!' at Radio City Music Hall on September 13,2017 in New York City, NY. 
<P>
Pictured: Jennifer Lawrence
<B>Ref: SPL1577674  130917  </B><BR/>
Picture by: Jackie Brown<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Jackie Brown

Reuters
Jennifer Lawrence, 2016. godine

Linker
18. travanj 2024 13:30