Profimedia, AKM-GSI
Tužna ispovijest

Glumica u 39. godini: 'Žao mi je što nisam ranije razmišljala o djeci'

Prvu je bebu izgubila kad je bila već šest mjeseci trudna, a pola godine kasnije izgubila je i drugu. Dijete joj je velika životna želja, ali priznaje da ne zna hoće li moći imati biološku djecu.

U popularnom britanskom showu 'Loose Women', 38-godišnja manekenka i glumica Kelly Brook hrabro je progovorila o spontanom pobačaju koji joj je slomio srce, jer bila trudna već šest mjeseci kad je izgubila bebu. Tada je imala 31 godinu i dijete je čekala sa škotskim igračem ragbija Thomom Evansom. 'Prešla sam tridesetu i ostala trudna. Trudnoću nisam planirala, no rekla sam samoj sebi: 'Nisam spremna imati dijete, ali ovo je divna prilika. Bebu sam izgubila u visokom stupnju trudnoće, u šestome mjesecu. Danas bih sve dala da sam u svojim dvadesetima znala da ću u tridesetima tako teško dobiti djecu, jer bih u tom slučaju sasvim sigurno donijela drukčije životne odluke'.

Kelly je nakon tog nesretnog pobačaja koji se dogodio u travnju 2011. godine, krajem te iste godine, ponovno ostala u drugom stanju, no i drugu je bebu izgubila. Detalje oko tragičnih događaja opisala je i u autobiografiji naslova 'Close Up'.

'Ne znam hoću li ikada moći zatrudnjeti', rekla je u emisiji vidno potresena ljepotica čije obline slavi Velika Britanija, ali i svijet. Danas je u vezi s francuskim modelom Jeremyjem Parisijem.

A post shared by Kelly Brook (@iamkb) on

Linker
25. travanj 2024 03:46