Katy Perry i Taylor Swift
 Instagram
Internet se ne može smiriti

Happy meal: Novi šareni spot Taylor Swift potvrdio njezino pomirenje s Katy Perry, obožavatelji u transu

Društveno i politički aktivna pjevačica kroz svoje pjesme i videospotove nerijetko šalje jake poruke. Novom pjesmom podržala je LGBT zajednicu, a ujedno i službeno objavila kraj rata s kolegicom i pjevačicom te raspametila obožavatelje spotom, kostimima i slavnim osobama koje su odigrale ulogu u njemu.

Pjesmom "You Need to Calm Down" Taylor je pružila podršku LGBT zajednici i simbolično objavila video za pjesmu za vrijeme trajanja Mjeseca ponosa koji se inače obilježava svakog lipnja. Pun šarenih boja, duga i kruna, spot je privukao pažnju i zbog brojnih poznatih osoba koje su imale ulogu - Ellen DeGeneres, Ryan Reynolds, Bobby Berk, Billy Porter, Ciara, Adam Lambert, Jesse Tyler Ferguson neki su od njih. Najveće iznenađenje, naravno, je pojavljivanje Katy Perry, pjevačice koja je posljednjih godina s Taylor Swift bila u lošim odnosima te su se kroz svoje pjesme već međusobno napadale i prozivale - 29-godišnja Taylor pjesmom "Bad Blood", a 34-godišnja Katy kroz pjesmu "Swish Swish".

Svađa između njih traje od 2013. godine kad je Katy Perry imala aferu s Johnom Mayerom s kojim je Taylor navodno bila u vezi. Nakon ovih godina svađe, prije nekoliko tjedana iznenadile su obožavatelje objavom da su si pružile ruku pomirenja. "Peace at least", napisano je na tanjuru punom kolačića koji je izgleda Katy dobila od Taylor. Sada su ovim spotom podigle su još više prašine, osobito zbog teorije koja je kolala internetom da će u spotu međusobno i poljubiti, što se ipak nije dogodilo.

Samo nekoliko sati nakon objave spota za pjesmu, društvene mreže pune su reakcija obožavatelja koji se, iako Taylor tako pjeva, ne mogu smiriti, a scenu u kojoj je Perry obučena u hamburger, dok je Swift u kostimu prženih krumpirića već je postala viralni hit. Inače, Katy Perry isti je kostim nosila na ovogodišnju Met Galu pa su neki zaključili kako je ovo bilo planirano već mjesecima.

"A happy meal", napisala je i Taylor na svom Instagram profilu, a obožavatelji pjevačica oduševljeni su što su nakon ovih godina napokon zakopale ratnu sjekiru.

"Pokažimo ponos tako što ćemo zahtijevati da na nacionalnoj razini naši zakoni tretiraju sve građane jednako", poruka je koja stoji na kraju videospota te kantautorica poziva sve da potpišu peticiju za podršku ove inicijative.

Linker
20. travanj 2024 06:30