Instagram
Darovita kći

Harper Seven osim prepoznatljivom frizurom osvaja svijet novim talentom

Ona borda, izrađuje šešire i piše ozbiljno slatke eseje - ona je Harper Seven i sa svojih šest godina već ima ozbiljan broj obožavatelja.

Kad Victoria Beckham (44) odluči nešto objaviti na svom Instagramu gdje je prati 19.6 milijuna u roku od nekoliko minuta zaradi mnoštvo komentara i komplimenata.

Megapopularna dizajerica danas je u snimci pokazala svoju kuhinju i neodoljivu Harper Seven koja čita svoju domaću zadaću.

'Bok, ja sam Harper. Imam šest godina. Volim knjige i svoju obitelj koju čine Cruz, Romeo, Brooklyn, mama i tata', može se čuti u malom video uratku koji je u dana pregledalo preko tri milijuna ljudi.

Happy Harper ✨✨✨✨kisses

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Po mnogima najslađi član obitelji Beckham osvojila je mamine pratitelje koji su otvoreno hvalili njezinu dikciju i izgovor, a neki joj zbog 'posh' naglaska previđaju karijeru animatorice ili glumice.

Ponosna mama na radost svoje publike i inače često objavljuje fotografije svoje djece - osim Harper, u braku s nogometnom zvijezdom Davidom Beckhamom ima ii tri sina, 19-godišnjeg Brooklyna, 15-godišnjeg Romea i 13-godišnjeg Cruza, ali na svoju mezimicu je posebno slaba.

Dancing and having fun in sunshine x kisses from mummy and Harper x

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Linker
25. travanj 2024 19:51