SLAVNI PAR

Indiana Jones u društvu supruge gotovo neprimjetno prošetao Dubrovnikom: Sakrili se iza ležernih ‘oufita‘

Vjerujemo da se već i Harrison Ford sa suprugom Calistom Flockhart zaljubio u Dubrovnik, gdje su sinoć viđeni u šetnji.

Planetarno popularan glumac Harrison Ford s dugogodišnjom suprugom Calistom Flockhart pridružio se popisu brojnih poznatih osoba koje su ove godine posjetile našu obalu. Slavni par viđen je kako uživa u romantičnoj šetnji Dubrovnikom, omiljenim ljetnim odredištem brojnih domaćih javnih lica i svjetskih zvijezda.

image
Harrison Ford je posjetio i palaču Sponza.
TONCI PLAZIBAT/CROPIX

Harrison Ford još je u lipnju ozlijedio rame snimajući akcijsku scenu za peti nastavak filma o pustolovinama Indiane Jonesa, zbog čega je privremeno prekinuo snimanje, a Dubrovnik je odabrao kao idealnu lokaciju za oporavak, ali i odmor.

Glumac je, osim sa suprugom Calistom koja se proslavila ulogom Ally McBeal u popularnoj istoimenoj seriji, stigao u Dubrovnik i u pratnji sina Liama.

image
Glumac je viđen kako šeta Dubrovnikom.
TONCI PLAZIBAT/CROPIX

Čitajte i: Vanessa Bryant odvela kćeri u kraljev grudobran, Dubrovnik ih je oduševio: ‘Kobe joj je dao dozvolu, ali nije mogla ići‘

U jednostavnom, crnom stajlingu od glave do pete i sunčanim naočalama glumac je gotovo neprimjetno prošetao Dubrovnikom, no unatoč njegovoj i Calistinoj ležernoj kombinaciji sportske haljine i tenisica, par su budne oči obožavatelja i filmoljubaca odmah prepoznale.

Na Instagramu su ubrzo osvanule fotografije slavnog para, a domaći turisti i Dubrovčani odmah su se zapitali jesu li nesvjesno prošli pored velikog Indiane Jonesa.

Podsjećamo, Harrisona Forda već šest desetljeća gledamo na malim ekranima, a svjetsku slavu stekao je ulogom Hana Sola u svemirskoj sagi Star Wars, kao i ulogom Indiane Jonesa u akcijskom filmskom serijalu.

Linker
25. travanj 2024 19:23