Vojko Bašić / Cropix
Lezi pod palmu i uživaj

Isklesano tijelo Ane Gruice u bikiniju zaustavljalo poglede na Hvaru

Glumica i trenerica fitnesa Ana Gruica došla je na svoje. Nekadašnja manekenka uživa punim plućima u životu. Otkako se preselila u Split, sve joj ide od ruke, a voljela bi da ljeto traje zauvijek jer koji god badić da izabere stoji joj kao saliven

Nakon što je putovala Barcelonom i New Yorkom, 34-godišnja Splićanka vratila se kući i uživa u otvorenju nove ljetne sezone. Nakon skitanja po svijetu, došlo je skidanje u badić, a to trenerici koja mukotrpno trenira nije problem. Vikend je provela u romantičnom bijegu na Hvar sa svojim odabranikom, psihijatrom Boranom Uglešićem.

Dok je u domaćoj konobi kušala delicije i domaće bijelo vino, Ana je u najobičnijom crnom badiću pokazala svoje zavidne mišiće. 'Najljepše su ljetne slike', napisala je Gruica dok je pozirala u jednodijelnom kupaćem kostimu, a već se može pohvaliti preplanulim tenom. Prošle godine je stekla diplomu na trogodišnjem studiju fitnessa i rekreacije na splitskom Kineziološkom fakultetu, a članica Gradskog kazališta mladih iz Splita zaradila je i titulu 'Najbolje tijelo Jadrana', što sudeći po svježim fotografijama, vrijedi i za ljeto 2018.

Vježba minimalno tri do pet dana u tjednu. 'Nekada znam čak i u jednom danu odraditi i po dva treninga. Primjerice, sat yoge, pa potom sat vremena u teretani. Kao i svima, i medi se dogodi pokoja pauza zbog obveza, ali se uvijek prisilim vratiti treningu. Trudim se trenirati i dok sam na odmoru', rekla je prošle godine za Gloriju svestrana glumica.

Linker
18. travanj 2024 17:54