Povratak na posao

Iz svijeta pelena na set, Nataša Janjić otkrila što ju začudi u svijetu odraslih: ‘Jel‘ i vas udare godine?‘

Glumica je prvi put ostavila djecu i otišla iz Zagreba, i to zbog posla, prihvatila je ulogu u seriji ‘Tajne vinove loze‘ zbog koje će neko vrijeme morati boraviti u Beogradu.

Glumica Nataša Janjić Medančić nakratko je 'prekinula' porodiljni dopust i otišla na snimanje, o svemu se pohvalila na društvenim mrežama. Kod kuće je ostavila dvoipol godišnjeg sina Tonija i jednogodišnju kćerkicu Kaju te bar na kratko 'zakoračila' u svijet isključivo odraslih. Na tu se temu našalila na Instagramu.

"Ja kad mi kažu “VI” na setu!", napisala je Nataša uz svoju fotografiju na kojoj gleda u čudu razjapljenih ustiju. "Jel i vas udare godine kad vam persiraju?", pitala je zatim pratitelje 39-godišnja glumica.

Mnogi pratitelji i prijatelji prihvatili su šalu pa joj stali odgovarati mnoge smiješne dogodovštine. "Čekaj da ti stolicu krenu donositi", "To ili kad kažu 'gospođo'", samo su neki od komentara ljudi koji se slažu s Natašom.

Čitajte i: Nataša Janjić Medančić o malim životnim prekretnicama: ‘Odluka nije bila lagana, ali suprug i ja dobro smo organizirani‘

Posao nakon dvije godine

No jedna je prijateljica rekla upravo suprotno. "Ja baš volim, napokon malo poštovanja nama starima", našalila se Nevena Rendeli Vejzović.

Glumica je dvojila treba li uopće prihvatiti ulogu nakon dvogodišnjeg porodiljnog dopusta, no kako je rekla za Gloriju ipak je odlučila glumiti u seriji "Tajne vinove loze" zbog koje neko vrijeme mora boraviti u Beogradu. Riječ je o drugoj sezoni snažne drame o sukobljenim obiteljima i njihovim tajnama, seriji koja je bila jedan od najgledanijih sadržaja u Srbiji prošle sezone.

"Odvažila sam se po prvi puta izbivati iz Zagreba i biti odvojena od obitelji zbog posla kojem se na ovaj način i vraćam nakon skoro dvije godine. S dvoje male djece, odluka nije bila lagana, ali suprug Nenad i ja uspjeli smo se dobro organizirati, uz veliku pomoć naših roditelja koji nam uskaču na sve moguće načine. Oba djeteta upisali smo u vrtić, Toni će krenuti tek s mojim povratkom u Zagreb, a Kaja ipak nešto kasnije s obzirom na to da je mlađa i osjetljivija. Sve su to male prekretnice koje emotivno djeluju na mene, ali su nužne kako bismo mogli raditi, ali ih i osamostaliti i pustiti u život s vršnjacima, omogućiti im zdravu socijalizaciju i odgoj”, ispričala nam je Nataša.

Linker
20. travanj 2024 04:35