DUGOGODIŠNJI PAR

Jason Statham i zaručnica čekaju drugu bebu! Manekenka napravila pomutnju fotografijom u pripijenoj haljini

Zajedno su više od deset godina, 2017. godine dobili su sina Jacka, a sad izgleda, čekaju novu prinovu u obitelji. Vijest o tome Rosie je podijelila na svome Instagramu, istaknuvši u bijeloj haljini trudnički trbuščić.

Britanska manekenka Rosie Huntington-Whiteley i zvijezda akcijskih filmova, glumac Jason Statham, ovih dana imaju razloga za slavlje. Iako ništa nisu službeno potvrdili, dovoljna je fotografija koja sve dokazuje.

"Taaa daahhh. Rudna broj dva", napisala je na svome Instagramu Stathamova dugogodišnja zaručnica objavivši nekoliko fotografija outfita, a posljednje fotografija u bijeloj haljini otkriva – malo veći trbuščić. U komentarima su bivšoj Victorijinoj anđelici potom počele pristizati čestitke sa svih strana. Par već ima sina Jacka, kojeg su dobili 2017. godine, a trenutke s njim i suprugom, manekenka nerijetko dijeli na svojim društvenim mrežama.

"Zvuči kao klišej, ali majčinstvo je najčudesnije iskustvo. Sve se tako posebno i slatko, a u isto vrijeme moj život je posve promijenjen. Sada sam usredotočena samo na tu ‘malu‘ osobu", rekla je Rosie netom nakon rođenja malenog.

Par je zajedno deset godina, hodaju od 2011. godine, a razlika između njih je 20 godina. Upoznali su se na snimanju blockbustera ‘Transformeri‘, a akcijski junak isprsio se i kupio zaručnički prsten s velikim kamenom za nevjerojatnih 243 tisuće funti.

image
Glumac i manekenka sa sinom Jackom.
LESE/SPOT/BAM/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Čitajte i: Njihova šetnja je ‘tiha misa‘: I slavni supružnici imaju svoje loše dane

Zaprosio ju je nakon pet godina veze na odmoru na Tajlandu gdje su dočekali Novu godinu, a vijest o tome otkrili su na dodjeli nagrada Zlatni globus gdje je holivudski par pozirao na crvenom tepihu te su potom svi primjetili "gromadu" na njezinog ruci. Ipak, i nakon pet godina, uspjeli su se oduprijeti raznim pritiscima o ženidbi, o čemu je manekenka govorila još 2016. godine.

image
Uvijek dotjerani.
O‘CONNOR/AFF-USA.COM/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

"Svaki par koji je duže zajedno nalazi se po pritiskom da se vjenča. Vjerujem u brak, ali važnije mi je da budem u sretnoj vezi", rekla je manekenka.

Čitajte i: Zaljubljeni kao prvog dana: Jason Statham svoju 20 godina mlađu anđelicu ne ispušta iz ruke

Linker
23. travanj 2024 14:17