Najslađi ročkaš

Jedna od najljepših Hrvatica danas slavi rođendan: Ovaj mi je najsretniji u životu!

Bivša košarkašica Antonija Mišura Sandrić puni 34. godine. Popularna Šibenčanka za naš web najavila je veliki party , a danas ga prvi put slavi s oboje njezinih mališana.

U šibenskom domu Antonije Mišure Sandrić i njezinog supruga Marka Sandrića danas je iznimno veselo. Bivšoj košarkašici mobitel od ranog jutra ne prestaje zvoniti, a njezin 34. rođendan čestitaju joj i brojni pratitelji na Instagramu.

"Ne sjećam se kad sam primila toliko lijepih želja, kao ove godine. Otkako je svanulo, mobitel mi je u ruci jer me stalno netko zove i stižu mi poruke", uzbuđeno nam je rekla Antonija, koju smo uhvatili u trenutku dok je sa svojom malom obitelji puhala u svjećice na rođendanskoj torti.

image

Mamini prvi čestitari: Tara i Noel.

privatni album

Iako joj ovo nije jubilarni rođendan Antonija kaže da joj je do sada najvažniji, a za Gloria,hr je otkrila i što je poželjela pušući u svjećice s dvogodišnjom Tarom i petomjesečnim Noelom.

"Ovo mi je prvi rođendan s oboje moje djece, i zato je za mene i supruga nezaboravan. Danas ćemo ga proslaviti samo nas četvero, no za koji dan planiram veliki party", u dahu nam je ispričala Antonija, koja ima samo jednu rođendansku želju, a to je da ona i svi njezini najmiliji budu zdravi.

"Nakon što sam tijekom trudnoće s mojim sinčićem Noelom hitno hospitalizirana zbog teških simptoma korone virusa, shvatila sam da na svijetu ništa nije tako vrijedno kao zdravlje. I naravno, sretna obitelj ", raznježeno dodaje Antonija.

image

Poznata Šibenčanka i danas slovi za jednu od najljepših košarkašica u povijesti tog sporta.

SASA BURIC

Podsjetimo, poznata se mama u 35. tjednu trudnoće zarazila covidom te je neko vrijeme ležala u bolnici gdje je proživljavala pravu dramu zbog ubrzanih otkucaja bebinog srca. Noela je rodila 27. siječnja, a sve o tom svom iskustvu u ožujku je ekskluzivno ispričala za nas.

Iako se od sportske karijere oprostila prije tri godine, kad je zatrudnjela sa svojom kćerkicom Tarom, Antonija i dalje nosi titulu jedne od najljepših košarkašica svih vremena. A da je s godinama sve ljepša, najbolji je dokaz njezin 34. rođendan.

Čitajte i: ANTONIJA MIŠURA SANDRIĆ O DRAMI UOČI PORODA: ‘BIO MI JE TO NAJGORI DAN U ŽIVOTU!‘

Linker
17. travanj 2024 22:43