Narodni radio
Slatki susret

Jelena Rozga se topila od samog pogleda na najslađeg gosta njezina koncerta

Jelena Rozga započela je novu sezonu velike akustične turneje "Koncert u tvom domu" u dnevnom boravku mlade obitelji Križmanić u istarskom mjestu Sidreti.

Pjevačica Jelena Rozga rasprodala je koncert u trenu. Riječ je o koncertu koji organizira Narodni radio, a dogodio se u dnevnoj sobi sretnih domaćina. Ovoga puta to je bio mladi bračni par Križmanić, Vanessa i Paolo koji su uz prijatelje, rodbinu i omiljenu zvijezdu s estrade slavili drugu godišnjicu braka.

narodni radio

Narodni radio

Zvijezda večeri, splitska pjevačica stigla je u lepršavoj haljini i visokim bijelim čizmicama u špic.

"Jako sam uzbuđena. Srce mi lupa 200 na sat!", priznala je odmah na početku Jelena Rozga na najintimnijem koncertu u svojoj karijeri, a dočekana je ovacijama okupljenih. Pjevačicu su svi lijepo primili, a ona se posebice topila kada je u naručje primila najslađeg domaćina Leona.

Narodni radio

Narodni radio

Voditeljicu Tatjanu Jurić okupljena ekipa je nagovarala da i sama zapjeva, ali ona je ipak mikrofon prepustila Jeleni. Omiljena Splićanka otkrila je da radi na akustičnom albumu te da se zbog toga budi dosta rano. U studiju je svaki dan od 10 sati ujutro, a album će biti objavljen krajem siječnja sljedeće godine.

Linker
14. travanj 2024 09:54