Jennifer Garner i Ben Affleck
 Profimedia, Mega Agency
nOVI PROBLEMI

Jennifer Garner noćna je mora bivšem suprugu u njegovoj novoj vezi

Jennifer Garner i njezin bivši suprug Ben Affleck mučili su se nadljudskim snagama da njihova djeca prihvate činjenicu da iako njihovi roditelji više nisu zajedno, uvijek će biti tu za njih.

Od raskida braka Jennifer Garner i Ben Affleck 2015. dogovorili su zajedničko skrbništvo nad djecom i zato su često viđeni kako provode dane u parku ili zaokupljeni drugim obiteljskim druženjima.

I dok naizgled sve izgleda u najboljem redu, Jennifer ipak nije krenula dalje, nego i dalje mnoga toga zamjera Benu i njegovoj novoj izabranici, filmskoj producentici Lindsay Shookus. Njihov naizgled dobar odnos opet je u problemima jer Jennifer ne želi da ona ima bilo kakav odnos s njezinom djecom.

Honolulu, HI  - *EXCLUSIVE* **WEB MUST CALL FOR PRICING** - Ben Affleck and bikini clad GF Lindsay Skookus go kayaking! Ben was spotted earlier on set of his current film Triple Frontier, along with co-star Oscar Issac. After a long day on set, Ben and his lady headed out into the Pacific to try their hand at kayak surfing. Ben and Lindsay flipped over on their first go, but after Ben righted the kayak and got on to stabilize it for Lindsay, they headed back out. They looked to be having a blast as they rode a couple of nice waves before heading in. Waiting to greet them on shore was a female friend and an endangered Hawaiian Monk seal. Shot on 03/27/18.

Pictured: Ben Affleck, Lindsay Skookus

BACKGRID USA 28 MARCH 2018, Image: 367209068, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Ben i Lindsay

Jennifer i Ben imaju troje djece; Violet, 12, Seraphinu, 9, i Sama, 6, a kako njihov razvod ne bi bio previše dramatičan često provode blagdane zajedno, a Jennifer ne pada na pamet da njegovu izabranicu ugosti za stolom. Najteže joj pada činjenica da je 38-godišnja Shookus djelomično kriva za njihov razvod.

Jennifer Garner and Ben Affleck are seen in Los Angeles, California.

NON EXCLUSIVE January 27, 2018.
27 Jan 2018, Image: 361571419, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
Jennifer Garner i Ben Affleck


Glumački par se rastajao i mirio pune dvije godine, pristali su odlaziti i kod bračnog savjetnika, no nisu uspjeli. Unatoč trudu i vjeri, njihovoj ljubavi došao je kraj, a prošle godine su stavili i službeni potpis na papire za razvod. I danas funkcioniraju poput obitelji, a nedjeljom redovito zajedno odlaze i u crkvu. Affleck i Garners u punom sastavu s djecom viđeni su u lipnju kada su išli na podjelu svjedodžbi u Violetinu osnovnu školu u Santa Monici.

Lindsay je također majka malene Madeline, pa se nada da će i Jennifer s vremenom ipak popustiti. Njeno strpljenje pak je pri kraju jer je godinama Bena suočavala s njegovom ovisnošću o alkoholu koja je zapravo i najveći razlog pucanja njihove ljubavi otkako su se upoznali u filmu Daredevil 2003. godine.

Linker
16. travanj 2024 20:26