Prekipjelo joj je

Još jedna žrtva sumanutih obožavatelja: Rebel Wilson zatražila zaštitu od suda zbog sulude ‘optužbe‘

Umjesto da uživa u ‘novom ja‘ nakon što je smršavila 35 kilograma, australsku glumicu terorizirao je sumanuti progonitelj tvrdeći da imaju 20-godišnjeg sina.

Poslije nevjerojatne tjelesne transformacije, australska glumica Rebel Wilson (41) nije uživala u "novom ja" i osjećaju postignuća zbog mukotrpnog skidanja 35 kilograma. Život joj je zagorčao sumanuti progonitelj: mjesecima ju je slijedio tvrdeći da imaju 20- godišnjeg sina, plod njihove ljubavi nakon što su se 2001. upoznali u klubu u Los Angelesu. "Oboje znamo što se dogodilo nakon toga", izjavio je trknuti obožavatelj prema dokumentima sa suda, piše Mirror.

Da je glumica kojim slučajem rodila, toga bi se sigurno sjetila. Ali progonitelj nije odustajao. Otkrio je njenu holivudsku adresu i ostavio joj je pisanu poruku o "njihovom" sad već odraslom sinu. Prije toga joj je slao kojekakve poklone, među njima plišanca pingvina s porukom na kojoj je pisalo: "Ljubav".

image

Sumanuti obožavatelj tvrdi da ima dijete s glumicom.

RONALD MARTINEZ AFP

Naposljetku joj je prekipjelo. Obratila se sudu i zatražila da mu zabrane pristup. Ročište se, navodno, održalo prošlog tjedna, piše Mirror. U njezinoj izjavi stoji da je progonitelj "u svojem stvorio izmišljenu povijest odnosa koji je želio ostvariti s njom" i da je najblaže rečeno, u zabludi.

Čitajte i: ‘Prije me ne bi pogledali dva puta‘: Rebel Wilson otkrila da su svi bolji prema njoj otkako je smršavila

Privremena zabrana prilaska

Australka se uplašila jer čudak nije odustajao, pa je zamolila sud da joj pomogne. Progonitelj je dobio privremenu zabranu prilaska na malje od 100 metara. Zasad je to sve što uspjela postići.

image

Rebel Wilson potražila je sudsku zaštitu.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Ipak, prošla je bolje od američke pop zvijezde Taylor Swift (32) koja je magnet za luđake. Proganjalo ju je nekoliko opsjednutih obožavatelja a posljednju neugodnost doživjela je prošlog mjeseca. Neznanac se zabio automobilom u njujoršku zgradu u kojoj stanuje - nakon što je vozio njezinom ulicom u krivom smjeru. Oštetio je i protupožarni hidrant. A onda je izašao iz slupanog vozila i obrušio se na interfon na ulazu u njezinu zgradu i iščupao ga, cijelo vrijeme mumljajući o Taylor. Uhićen je i otpremljen u bolnicu na psihijatrijsku procjenu. Policija je kasnije potvrdila da je muškarac bio pijan.

Čitajte i: Magnet za luđake: Taylor Swift ponovno prolazi dramu s obožavateljem, koji je svojim potezom sve šokirao

Linker
19. travanj 2024 01:19