Iznenadila obožavatelje

Julia Roberts pokazala svoj omiljeni modni izbor i otkrila: ‘Smatram se domaćicom‘

Omiljena glumica romantičnih komedija priznala je zbog čega je posljednjih dvadeset godina nismo viđali na malim ekranima te pokazala kako dobar stil još uvijek ima u malom prstu.

Omiljeno lice romantičnih komedija, glumicu Juliju Roberts, uskoro ćemo moći gledati u seriji Gaslit, a za New York Times je otkrila i zašto više ne igra u filmovima žanra po kojemu je poznajemo. Naime, Roberts je otkrila kako se "smatra domaćicom", odnosno kako se povukla iz filmskog svijeta kako bi imala vremena za odgoj svoje troje djece, ali i zbog manjka dobrih romantičnih komedija.

image

U novoj će seriji zaigrati s glumcem Seanom Pennom.

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Posljednja romantična komedija u kojoj je Roberts igrala glavnu ulogu snimljena je prije čak 20 godina, a otkrila je kako, nakon što je postala majka, daleko više kalkulira kada je riječ o prihvaćanju novih projekta. Roberts će u srpnju proslaviti 20. godišnjicu braka sa snimateljem Danielom Moderom, a u braku su dobili 17-godišnje blizance Phinnaeusa i Hazel te 14-godišnjeg sina Henryja.

U seriji Gaslit glumački će joj partner biti Sean Penn.

image

Roberts je otkrila da se povukla iz filmskog svijeta kako bi imala vremena za odgoj svoje troje djece.

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Čitajte i: Bezobrazno privlačni: Ključan faktor zbog kojih nas ove poznate osobe uvijek iznova zadive

"Da sam mogla snimiti kvalitetnu romantičnu komediju, svakako bih na to pristala", izjavila je glumica za New York Times, a sada ćemo je moći gledati u seriji nešto drugačijeg žanra, političkom trileru.

image

Glumičin su omiljeni modni izbor odijela.

KRISTIN CALLAHAN/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Na promociji serije Gaslit, glumica je zablistala u svom omiljenom modnom izboru, odijelu, a za ovu je priliku odabrala kreaciju u svijetlo žutoj boji i crne oksfordice na blok petu. Odijelo je nosila i prilikom gostovanja u emisiji Colbert Late Show, kada se odlučila za vintage kreaciju brenda Moschino, ali i na svečanoj premijeri serije Gaslit, na kojoj je zablistala u sivom odijelu s kratkim hlačama kariranog uzorka.

Linker
20. travanj 2024 00:07