Profimedia, Planet
KAKAV SLATKIŠ!

Kakva majka, takva kći: Harper Seven već nosi modni trend sezone, a mama puca od ponosa

Miljenica obitelji Beckham, Harper Seven odjenula je novu školsku uniformu koja kao da je izašla iz modne radionice majke Victorije.

Modna dizajnerica Victoria Beckham (44) oduševila se zimskom uniformom svoje kćeri Harper Seven (7). Kombinacija baršunaste ljubičaste haljine, karirane košulja i beretke koja je usklađena s haljinicom i njezina frizura, rastopila je trendsetericu. te se pohvalila na društvenim mrežama.


Instagram/Victoria Beckham

'Beretke su se vratile u modu, a sezona je i zimskih školskih uniforma', napisala je ponosna mama Victoria koja itekako dobro zna da sve modne kuće u svojim jesensko-zimska kolekcijama diktiraju da su beretke apsolutni hit ove godine. To pravilo propisuje i modna kuća Chanel, a poznato je da ih nose najveće romantičarke.

Mama s posebnim ponosom gleda kako Harper Seven gradi vlastiti modni izričaj, posebno jer je ona svoj modni brend vjerno gradila deset godina. Danas joj više nitko ne može osporiti uspjeh, a cijeli je modni svijet gleda s poštovanjem. Vrijedna dizajnerica nikada nije odustajala od svog nauma, a koliko je požrtvovna prema svom brendu govori činjenica da ga je nedavno nazvala svojim petim djetetom.

Linker
24. travanj 2024 18:23