TV spektakl

Kao rock‘n‘roll baka: Tko će to pokazati drugačije lice i zablistati kao energična pjevačica!?

Omiljeni voditelj okušat će se u drugoj ulozi emisije koju vodi i utjelovit će glazbenu divu koja je poznata ne samo po savršenom glasu, nego i po besprijekornoj figuri koju često pokazuje u minicama.

Sljedeću emisiju zabavnog showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' otvorit će bombastični nastup Lane Klingor Mihić s gostom iznenađenja u kojem će dvojac utjeloviti dvije megapopularne američke glazbene dive te izvesti njihov zajednički hit iz 1970-ih. U Cher iz cvijeta mladosti pretvorit će se Lana kojoj je nedostajao samo bod do pobjede u prošloj emisiji kada je utjelovila Seala, a u štikle energične Tine Turner u naponu snage uskočit će gost iznenađenja, a ove nedjelje to će biti voditelj Frano Ridjan. ''Ja u njega ni malo ne sumnjam'', rekla je Lana za svog partnera u ovotjednoj emisiji, dok će Frano pak morati suočiti sa svojim najvećim strahovima. ''Pjevati s pjevačicom je najveća trauma iz djetinjstva'', izjavio je ususret svom nastupu.

Popularni televizijski voditelj samo za Gloria magazin otkrio je detalje o svojoj borbi s koronavirusom. Ridjan kojega gledamo u emisijama “Tvoje lice zvuči poznato”, “Farma More i maslina” i “Startaj, Hrvatska”, “službeno” je ozdravio deset dana nakon pojave simptoma, no posljedice i dalje osjeća.­

"To je zastrašujuće jer prema svim nalazima ja sam zdrav, ali se tako ne osjećam. Moram predahnuti svako malo. Još nisam onaj stari", kazao je Frano za Gloriju ­te je otkrio da ne zna gdje se zarazio.

image
Frano Ridjan i Lana Klingor Mihić kao Tina i Cher
NOVA TV

Posebno mu je teško palo što dva tjedna nije mogao zagrliti članove obitelji, suprugu Leu i njihove sinove, trogodišnjeg Maura i desetomjesečnog Manuela. Svatko je bio na svojoj etaži njihove kuće u Zagrebu, a Frano je sretan što je od prvog dana kad je osjetio simptome nosio masku, provjetravao prostor i dezinficirao svako mjesto u domu gdje je boravio.

Frano Ridjan u izolaciji pobijedio i koronu i kilograme: 'Kad pazim u dva tjedna ode i desetak kilograma'

Frano je otkrio kako je i u razdoblju karantene izgubio velik broj kilograma. "Zadnju emisiju showa 'Tvoje lice zvuči poznato' prije prekida zbog korone završio sam sa 113 kilograma, a kad smo se vratili na set, imao sam 98. Koliko god to zvučalo nevjerojatno, meni za to ne treba dugi period. Kad pazim, u dva tjedna ode i desetak kilograma. No jednako se brzo vrate kad pokleknem, a hrana je, ako se ne konzumira onako kako organizmu paše, ovisnost i otrov. Da jedem sve što bih htio, imao bih valjda 200 kilograma, a cilj je biti ispod 100. Ne mršavim zbog ljepote i da bih dobro izgledao na televiziji, nego zato što bih želio dočekati mirovinu", kazao je Frano Ridjan.

Dvije seksi bake

U istoj epizodi u kojoj je Frano utjeloviti svjetsku najseksi baku, kojoj minice dobro pristaju i u poznim godinama, naša pjevačica Neda Parmać utjelovit će pak najseksi baku Balkana Nedu Ukraden, pri čemu će otpjevati pjesmu ''Zora je''. ''Pjesma je mnogima draga i time je veći pritisak da je ne uprskam'', rekla je Neda. ''Možemo se svi poistovjetiti s tim stihovima, svi smo probdjeli noć, proplakali noć'', dodaje ona prije nastupa.

Nakon što je u prošloj epizodi zanjihao bokovima poput legendarnog Elvisa Presleyja, Siniša Ružić ovoga puta uskače u cipele Toma Jonesa. ''Što se tiče plesnog talenta, mi smo tu negdje, Tom i ja'', rekao je Siniša te dodao: ''Čini mi se da Tom Jones nije puno razrađivao neke sumanute koreografije.''

image
Lana Klingor Mihić u novoj epizodi TLZP-a imat će gosta iznenađenja.
NOVA TV

Priliku da utjelovi snažnu energiju Indire dobio je Marko Braić koji će imitirati njezin nastup i otpjevati pjesmu s Dore ''You Will Never Break My Heart''. ''Jako mi je neugodno jer meni nije toliko sjela Indira, nemam je prirodno u tom svom habitusu, pa sam je morao tražiti. Dolazi i ta prepreka što je ona tu i ako malo pretjeram, ne želim je naljutiti zbog toga'', rekao je Marko.

Marina Orsag opet će postati muškarac, a ovoga puta imat će zadatak otpjevati pjesmu Willyja Williama na francuskom. ''Pjevam na francuskom i ne samo da je sve na francuskom nego nema ni ponavljanja kao što pjesme inače imaju refren'', kaže Marina te dodaje da za ovaj nastup nema plesne koreografije, ali morat će se fokusirati na neke plesne pokrete. ''Izmiješane su mi emocije i to znači da jedva čekam nastup'', rekla je Marina.

Fabijan Pavao Medvešek koji je prošloga puta utjelovio Lennyja Kravitza, ovoga puta uskače u žensku verziju, pri čemu će se transformirati u američku pjevačicu Pink i izvest će njezinu pjesmu ''Beautifull Trauma''. Na pozornici će se pojaviti sa zahtjevnom koreografijom iz video spota pjesme. Iako je već prije išao na satove latino-američkih klasičnih plesova sa sestrom, kaže da mu za ovaj nastup to neće puno pomoći. ''Spoj svih zadataka u nastupu čini ovo ludom matematičkom jednadžbom, ali neka dođe'', rekao je Fabijan.

Lu Jakelić transformirat će se ovoga puta u Urbana. ''Jako sam uzbuđena i sretna što sam ga dobila'', kazala je Lu te ispričala kako je izgledao njezin prvi susret s Urbanom. ''On je moj uzor i kako ću se ja sada zezati da sam Damir Urban kad ga obožavam'', kazala je Lu prije nastupa.

Mario Valentić na jednu noć postaje plavooka turska super zvijezda Tarkan, koji obožavateljice svojim stasom obara s nogu, a za ovaj nastup morao je naučiti riječi pjesme na turskom. ''Najveću sam pažnju usmjerio na fonetsko zapisivanje'', rekao je Mario o svojoj pripremi za nastup.

Linker
20. travanj 2024 03:46