Profimedia, AKM-GSI
izvan sebe zbog preljuba

Kardashianka trudna i prevarena, svi su zabrinuti za njezino zdravlje

Sve se činilo idilično: reality zvijezda Khloé Kardashian i njezin dečko, košarkaš Tristan Thompson brojili su sitno do dolaska prinove, ali jedna snimka uništila je naizgled idealan život.

Iako svi s nestrpljenjem očekuju da Khloé Kardashian (33) rodi svoje prvo dijete, djevojčicu koja bi trebala stići svaki čas, njezin partner imao je pune ruke posla – s drugim ženama. Daily Mail je objavio video snimku u kojoj 27-godišnji košarkaš ljubi drugu ženu na partyju koji je održan prošlog vikenda. Tristan je cijelu večer proveo u blizini nepoznate žene, cijelo vrijeme se osvrćući i skrivajući ispod kapuljače, ali mu to nije mnogo pomoglo. Uskoro nakon što je video postao viralan, ET je objavio kako kratki video pokazuje Tristana kako samo razgovara s djevojkom u glasnom klubu te da se ne radi ni o kakvom preljubu. Košarkaš je, prema njihovoj objavi, na partyju bio samo sat vremena i nakon toga otišao s članovima svojeg tima.

Ipak, sve je pokvario TMZ koji je objavio snimku na kojoj se jasno vidi kako Tristan i misteriozna žena stižu zajedno u hotel u ranim jutarnjim satima, ali i još "začinio" cijelu situaciju sa snimkama na kojima se jasno vidi kako košarkaš ljubi nepoznatu ženu prije nekoliko mjeseci - kada je Khloe bila u trećem mjesecu trudnoće.

Hollywood, CA  - Stars arrive at Tristan Thompson's early 27th birthday celebration at Beauty & Essex in Hollywood after Khloe Kardashian's baby shower in Bel Air.

Pictured: Tristan Thompson, Khloe Kardashian

BACKGRID USA 10 MARCH 2018, Image: 365737175, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI
Tristan Thompson i Khloe Kardashian

Khloe i Tristan su se upoznali na slijepom spoju i uskoro nakon, u rujnu 2016., započeli vezu. Reality zvijezda se trenutačno priprema za porod, vjerujući kako uz sebe ima pouzdanog partnera. O optužbama na njegov račun još se nisu oglasili ni Khloé ni Tristan, ali ga je dan nakon cijeli Kardashian-Jenner klan prestao pratiti na društvenim mrežama. Najvažnije im je sačuvati zdravlje i mir Khloé i bebe.

Linker
13. travanj 2024 20:52