Splash News
vragolanka

Katy Perry dečku Orlandu Bloomu zabunom ostavila (nezgodnu) javnu poruku na Instagramu

Sva je vragolasta! Katy Perry svom je dragom htjela poslati privatnu Instagram poruku, no prije nego što je shvatila da je javno komentirala njegov post, već je bilo kasno...

Katy Perry, američka pjevačica koja je ostala slomljena srca još krajem 2016, a slomio joj ga je upravo britanski glumac Orlando Bloom, opet se igra s vatricom. Naime, godinu dana nakon prekida opet su se počeli nešto intenzivnije viđati, da bi posljednja dva, tri mjeseca već svima bilo jasno da su ponovo zajedno. Putovali su proljetos od Vatikana kod pape Franje i češkog Praga do njezinog Los Angelesa i Santa Barbare... a sada Orlando igra u kazališnoj predstavi Killer Joe (Ubojiti Joe) na glasovitom West Endu i morat će malo primiriti strasti i čekati da prođe sezona.

Nakon što je Orlando Bloom na svom Instagram profilu objavio kratki isječak o Ubojitom Joeu, Katy mu je napisala: 'Trebam sezonsku ulaznicu za tu stražnjicu', napisala je, a potom, u sljedećem postu, napisala: 'Ups, htjela sam ti to poslati u privatnoj poruci'.

Mediji su se u roku od nekoliko minuta počeli zabavljati na njihov račun, a njima je to naposljetku donijelo odličan publicitet.

instagram

Linker
19. travanj 2024 19:51