Profimedia, Backgrid USA
kriza

Kći Michaela Jacksona nije dobro, potražila je pomoć

Kći Michaela Jacksona stavila je zdravlje na prvo mjesto - dvadesetogodišnja manekenka i glumica Paris Jackson prijavila se u kliniku kako bi se uhvatila ukoštac s problemima s psihofizičkim zdravljem.

'Nakon napornih angažmana zbog kojih je često putovala po cijelome svijetu, Paris Jackson je odlučila da treba uzeti neko vrijeme samo za sebe kako bi obnovila duhovne i fizičke snage, svjesna da svoje zdravlje mora staviti na prvo mjesto. Prijavila se stoga i u specijaliziranu kliniku na sveobuhvatne tretmane kako bi se što brže i bolje oporavila. Učinila je to kako bi se što bolje revitalizirala za uzbudljive nove projekte koji je čekaju', rekao je izvor za JustJared.

Paris je u prošlosti bez srama govorila da pati od anksioznosti i depresije, a imala je i problema s drogom. Čak je javno progovorila o pokušaju samoubojstva koji je pokušala ne jednom, već nekoliko puta. Čini se da se demoni ovoj 20-godišnjakinji vraćaju i vraćaju, no svjesna ih je i rješava ih uz stručnu pomoć.

Paris se uspješno probila u svijet modelinga, te je ostvarila glumačku ulogu u filmu 'Gringo'. Bila je to manja uloga djevojke koja posreduje u poslu s drogom.

-New York, NY - 20180503 - Longchamp Fifth Avenue Opening

-PICTURED: Paris Jackson
-, Image: 370517916, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images
Američki model Paris Jackson

paris-jackson
Zach Hilty/BFA.com
Paris Jackson

Paris Jackson in the front row
Tom Ford show, Front Row, Spring Summer 2019, New York Fashion Week, USA - 05 Sep 2018, Image: 385458506, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features

Linker
25. travanj 2024 14:22