Duga borba

Kim Kardashian i službeno je solo: Pobjeda na sudu nakon iscrpljujuće brakorazvodne parnice

Nakon uzastopnih pokušaja blokade, Kim se konačno i pravno odvojila od Kanyea.

Kanye West nije uspio zaustaviti razvod te je Kim Kardashian i službeno slobodna žena, iako se neki sudski procesi još uvijek nastavljaju. Zvijezda reality showova proglašena je slobodnom pred zakonom, a to je odlučio sudac nakon saslušanja u srijedu. Tako 41-godišnja zvijezda i 44-godišnje reper više nisu zakonski povezani.

Ova promjena u njenom statusu došla je nakon što je West pokušavao usporiti njihov razvod tako što je na sudu problematizirao pitanje njihova predbračnog ugovora.

image

Kanye West i Kim Kardashian i službeno su razvedeni.

SHUTTERSTOCK

S novom slobodom Kim je odmah promijenila i ime, izbacila je prezime West i sada je opet Kim Kardashian. Ovu odluku Kim nije čula osobno na sudu, ali se saslušanju priključila putem video poziva. Odvjetnik Kanyea Westa navodno nije imao prigovora na ovu sudsku odluku, ali je iznio sve njegove zahtjeve prije nego je Kim K. proglašena slobodnom.

Čitajte i: Stvarno mu se ne rastaje: Uoči važnog iskaza, Kanye West ponovno otpustio odvjetnika

Neto mu je dopustio, nešto ne

Sud je bio popustljiv prema reperovom zahtjevu da se sav novac koji će bivši supružnici podijeliti u parnici, u slučaju smrti jednog od njih - vrati onom koji će nadživjeti partnera.

image

Kim se u sudnicu javila putem video poziva.

NSTAR IMAGES/PROFIMEDIA

Međutim, sudac je odbio drugi Westov zahtjev - prijenos imovine i ‘bračnu privilegiju‘. Glazbenik je zatražio od suca da spriječi njegovu bivšu suprugu u prijenosu imovine koju je držala u zakladama, što je ovaj odbio.

Također su odbili njegov zahtjev da se Kardashian odrekne prava da bilo koja osoba za koju se kasnije uda može odbiti svjedočiti o komunikaciji koju su imali s njom.

Linker
15. travanj 2024 11:53