JAMES BOND

Konačno dospio na Stazu slavnih: Ime Daniela Kraiga zasjat će na bulevaru 7007

Nakon što je peti i posljednji puta odigrao ulogu Jamesa Bonda, Daniel Kraig za nekoliko će dana dobiti zvijezdu na holivudskoj Stazi slavnih.

Nakon pet uloga Jamesa Bonda koje su ga dovele do svjetske slave, britanski glumac Daniel Craig dobit će zvijedu na Stazi slavnih u Hollywoodu.

Još jedna zvijezda na holivudskom bulevaru 7007

2704. zvijezda po redu glumcu će biti posvećena tijekom ceremonije 6. listopada u turističkoj atrakciji u Los Angelesu, odmah pored jednog od njegovih prethodnika, Rogera Moorea.

image
Za repriziranje uloge špijuna zaradio je oko 25 milijuna dolara.
AWAIS/PACIFIC COAST NEWS/PROFIMEDIA

Svečana ceremonija na holivudskom bulevaru 7007 održat će se prije američke premijere filma "No Time To Die" koji je već dobio sjajne kritike i učvrstio reputaciju Craiga kao jednog od najboljih Bondova.

Čitajte i: Novi nastavak o Jamesu Bondu odgođen i treći put: Odluku podržao i glavni glumac

22 milijuna dolara u dva dana

Tijekom prva dva dana prikazivanja u kino dvoranama, najnoviji film o Jamesu Bondu, ujedno i posljednji u kojem će Craig glumiti, postigao je dobit od 22 milijuna dolara, a nije isključena ni mogućnost oborenja rekorda po gledanosti.

Poznato lice koje vrijedi 116 milijuna funti kćerima neće ostaviti ni lipe

Craigovo bogatsko se zahvaljujući ulozi legendarnog špijuna procjenjuje na oko 116 milijuna funti - više od milijardu kuna, a unatoč tome jednom je prilikom izjavio da djeci neće ostaviti ni lipe.

Glumac koji ima dvije kćeri - jednu sa suprugom Rachel Weisz, a drugu s bivšom Fionom Lourdon, smatra da bi nasljeđivanje tolikog iznosa bilo "neukusno", pa će svoje bogatstvo radije donirati.

Čitajte i: Daniel Craig tijekom karijere zaradio je vrtoglavih 116 milijuna funti, ali djeci ne želi ostaviti ni novčića

"Ne kaže li stara poslovica da si pogriješio u životu ako umreš kao bogata osoba? Mislim da je Andrew Carnegie donirao oko 11 milijardi dolara što pokazuje da je bio bogat jer se kladim da je dio zadržao za sebe. Ali, ne želim ostavljati velike iznose budućim generacijama. Mislim da je nasljedstvo vrlo neukusno. Moja je filozofija takva da ću se novca ili riješiti ili ću ga donirati”, objasnio je Craig koji je glumio u filmovima "Casino Royale", "Quantum Of Solace", "Skyfall", "Spectre", a s ulogom Jamesa Bonda se pozdravio u najnovijem "No Time To Die".

image
Glumac vrijedi oko 116 milijuna funti.
PICTURES/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Mislio sam da nisam fizički sposoban snimiti još jednom Bonda. Za mene je tada to bila gotova priča", rekao je Craig jednom prilikom, a za repriziranje uloge špijuna zaradio je oko 25 milijuna dolara.

Linker
23. travanj 2024 16:06