NAJVEĆA PODRŠKA

Ljepotice su spremne: Ivana Vida obilazi Moskvu, a ni Izabel Kovačić ne gubi vrijeme...

Najveća podrška našim nogometnim reprezentativcima večeras će biti ona s tribina: osim navijača koji su pohrlili u Moskvu na polufinale, među njima će iz sveg glasa navijati i njihove odabranice koje se naveliko spremaju za sraz s engleskom nogometnom reprezentacijom.

Odlučujuća polufinalna utakmica na Svjetskom prvenstvu u Rusiji natjerala je mnoge supruge i djevojke naših nogometnih reprezentativaca da otputuju u Moskvu kako bi s tribina bile podrška svojim najdražim nogometašima. Većina njih se pohvalila već spremnim kombinacijama za utakmicu koja bi nas prvi put mogla odvesti u finale Svjetskog prvenstva. Dok se naši dečki pripremaju istrčati na teren i ispisati povijest, one se opuštaju u shoppingu i razgledavanju Moskve.

Izabel Kovačić, supruga Matea Kovačića, već je bila na tribinama u Rusiji - svog je dragog bodrila na utakmicama protiv Danske i Rusije -, a ne želi propustiti niti ovu s Engleskom. Ona je uhvaćena na Crvenom trgu u Moskvi kako se zadovoljna vraća iz shoppinga prije večerašnje utakmice koju svi s nestrpljenjem očekuju.

Moskva, Rusija, 090718.
FIFA World cup Russia 2018.
Supruga Matea Kovacica, Izabel Kovacic seta nakon shoppinga u centru Moskve nedaleko od Crvenog trga
Foto: Tom Dubravec / CROPIX
Tom Dubravec / Hanza Media
Shopping prije polufinalne utakmice

Soci, Adler, Rusija, 070718.
Olimpijski stadion Fisht.
FIFA World cup 2018.
Nogometna utakmica cetvrt finala svjetskog nogometnog prvenstva, FIFA World cup 2018, Rusija - Hrvatska.
Na fotografiji: Izabel Kovacic supruga Matea Kovacica
Foto: Boris Kovacev/ CROPIX
Boris Kovačev / Hanza Media
Izabel Kovačić ozbiljno prati susret u četvrtfinalu s Rusijom

Niznji Novgorod, Rusija, 010718.
FIFA World Cup 2018. 
Utakmica osmine finala Svjetskog nogometnog prvenstava FIFA 2018, Hrvatska - Danska. 
Na fotografiji: Izabel Kovacic.
Foto: Tom Dubravec / CROPIX
Tom Dubravec / Hanza Media
Na utakmici Hrvatska - Danska

Bivša Kraljica Hrvatske Ivana Vida uz svojeg je Domagoja Vidu od samog početka Svjetskog prvenstva u Rusiji, a s njom je i njihov sinčić David te njezina svekrva. Ona je, čini se, najvatrenija od svih navijačica, s obzirom na to da ima i dizajnerski outfit za navijanje za koji je zaslužan riječki dizajner Juraj Zigman.

Niznji Novgorod, Rusija, 010718.
FIFA World Cup 2018. 
Utakmica osmine finala Svjetskog nogometnog prvenstava FIFA 2018, Hrvatska - Danska. 
Na fotografiji: Ivana Vida sa sinom
Foto: Boris Kovacev/ CROPIX
Boris Kovačev / Hanza media
Ivana Vida sa sinom i svekrvom na utakmici protiv Danske

Niznji Novgorod, Rusija, 010718.
FIFA World Cup 2018. 
Utakmica osmine finala Svjetskog nogometnog prvenstava FIFA 2018, Hrvatska - Danska. 
Na fotografiji: Ivana Vida, supruga Domagoja Vide.
Foto: Tom Dubravec / CROPIX
Tom Dubravec / Hanza Media
Ivana Vida s prijateljicom na utakmici Hrvatska-Danska

S obzirom na to da se pripremala za obranu diplomskog rada, Dina Dragija svojem se dugogodišnjem dečku Tinu Jedvaju pridružila tek u četvrtfinalnoj utakmici protiv Rusije nakon koje je zaljubljeni par podijelio fotografiju kako bi proslavili pobjedu i odlazak u polufinale natjecanja u kojem će naše nogometaše Dina ponovno bodriti s tribina.

Pjevačica Franka Batelić ima pune ruke posla u Hrvatskoj: osim što prolazi kroz posljednje pripreme za vjenčanje koje bi se trebalo održati nakon završetka Svjetskog prvenstva, djevojka nogometaša Vedrana Ćorluke nedavno je predstavila i svoju novu pjesma "Kao ti i ja". U Rusiji je dosad bila samo jedanput - kada je njezin budući suprug 100. put zaigrao za hrvatsku nogometnu reprezentaciju u utakmici protiv Islanda. Ipak, čini se kako je Franka našla vremena za putovanje u Moskvu jer ne želi propustiti utakmicu protiv Engleske.

Dubrovkinja Adriana Đurđević , djevojka Duje Ćaleta-Cara, s prijateljicama uživa u glavnom gradu Rusije prije nego zajedno s tribina podrže našu nogometnu reprezentaciju. Ona je jedna od djevojaka naših nogometaša o kojoj se na ovom Svjetskom prvenstvu najviše pisalo, a zgodnu Dubrovkinju često su uspoređivali s Izabel Kovačić, suprugom Matea Kovačića.

Iako je fotografi nisu uspjeli niti jednom uhvatiti na tribinama, Vanja Modrić cijelo je vrijeme uz svojeg supruga Luku Modrića u Rusiji, a njihova djeca - Ema i Ivano - najveće su zvijezde terena nakon što naša momčad pobijedi, a da bi podrška bila potpuna nedostaje samo njihova 9-mjesečna Sofija.

Josipa Perišić, supruga Ivana Perišića, uz njega je od samog početka prvenstva, a najveća podrška s tribina su mu djeca Manuela i Leonardo kojima nakon svake utakmice potrči u zagrljaj.

Objavu dijeli Josipa Perisic (@joop8)

Objavu dijeli Josipa Perisic (@joop8)

Linker
19. travanj 2024 21:33