Profimedia, Backgrid USA
nema predaje

Ljubavni krah koji je pratio cijeli svijet nije je slomio: Irina Shayk o ljubavi nakon teškog prekida

S ljetne naslovnice digitalnog izdanja Harper's Bazzara, model Irina Shayk prvi put komentira prekid veze s holivudskim glumcem koji je pratio cijeli svijet i govori svima da je itekako svjesna da nije savršena.

Nakon teškog prekida Irina Shayk je poželjela biti do srži iskrena. "Imam loš ten i dane kad nemam frizuru. Često ne izgledam poput modela jer sam obično ljudsko biće", rekla je Irina Shayk u prvom razgovoru za medije nakon prekida s glumcem Bradleyjem Cooperom. Ipak, 33-godišnji model, koja se nedavno pojavila kao zaštitno lice Moschino kampanje, nije direktno komentirala svoj ljubavni život, ali je priznala kako i dalje vjeruje u ljubav, ali i u instituciju braka.



"Naravno da još uvijek vjerujem u brak. Nisam osoba koja je protiv njega", rekla je Shayk koja naglašava da je u ljudskoj prirodi da želiš ono što ne možeš imati.

I dok svoj odnos sa slavnim glumcem nije željela komentirati, Irina je govorila o iskustvu majčinstva i njihovoj dvogodišnjoj djevojčici Lei De Seine.

"S djecom morate biti iskreni, inače živite u laži", otkrila je svoju filozofiju roditeljstva te dodala kako odbija nositi dužu suknju samo zato što je majka jer joj to nema smisla.

BROOKLYN, Ny  - Irina Shayk is seen stepping out with her daughter Lea in NYC. The model who has reportedly split from Bradley Cooper was seen wearing a trinity ring on her left hand as she headed out in jeans, a white T and doc martens.

BACKGRID USA 1 JULY 2019, Image: 453314206, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN FRANCE, GERMANY, POLAND, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

U lipnju ove godine je objavila da romansa između nje i Bradleya postaje partnerstvo, ali da oboje imaju isti prioritet.

"Jasno je kao dan da je Bradleyju i Irini njihova kći na prvom mjestu. Oboje su divni roditelji", rekao je izvor.

Linker
20. travanj 2024 08:56