Gušti su gušti

Luka Nižetić provocira s mora: Pjevač pozirao na plaži i poručio da ljeto traje cijelu godinu

Glazbenik je na Instagramu otkrio da se još uvijek nalazi na moru, a sudeći prema objavama još se neko vrijeme ne misli vratiti.

Dok se većina nas na kopnu smrzava u hladnim jutrima, iz ormara se vade jakne, tople cipele i obnavlja jesenska garderoba, pjevač i poduzetnik Luka Nižetić živi svoj - sasvim drugačiji - film. Uz seriju crno bijelih fotografija snimljenih na plaži glazbenik poručuje: "Lito cilu godinu".

Glazbenik iz Splita već godinama živi i radi na dvije relacije - zimi u Zagrebu, a ljeti se seli na svoj omiljen otok Vis, gdje je u Komiži pokrenuo uspješnu ugostiteljsku priču. Kako je u više navrata ispričao za Gloria.hr ne može zamisliti život da ljeto ne provede na otoku. Iako u objavama nije otkrio gdje se nalazi njegova posebna plaža, jedno je sigurno Luka se od mora ne odvaja.

Čitajte i: Luka Nižetić uživa na Visu: 'Jedva ga čekam voditi na plažu, naučiti ga plivanju, predstaviti ga cilom mistu'

U doba prije pandemije s Visa je odlazio na mnogobrojne koncerte, no zbog svim znane situacije posljednja dva ljeta koncentrirao se na ugostiteljstvo. Godinama vodi popularan restoran Fabrika, koji nudi mediteransku hranu s modernim 'twistom', a od ovog ljeta nakon devet godina brušenja zanata, odlučio je proširiti posao. Odmah kraj svog postojećeg i odlično uhodanog bistroa ‘Fabrika‘ otvorio je pizza & bar ‘Hum‘.

Čitajte i: Luka Nižetić u Komiži otvorio vrhunsku pizzeriju: Nije pristao na ništa osim sastojaka iz Italije!

Zanimljivost je da je prostor pizzerije, nazvan prema najvišem viškom brdu, nekad bio stara kavana koja datira iz davne 1906. godine, a u kojoj su se okupljale brojne generacije Komižana. “Trudili smo se napraviti ponudu takvom da poželiš probati zaista svaku pizzu s menija. Ono što nam je posebno drago je da imamo nešto potpuno autentično, a to je “komiška” pizza sa slanim inćunima. Inspiracija je bila, naravno, slavna komiška pogača”, kazao je Luka.

Kao pravi poznavatelj otoka Nižetić je ovog ljeta za čitatelje Gloria.hr-a napravio detaljan vodič za posjetitelje tog južnodalmatinskog otoka. Tom je prilikom otkrio i gdje se obično kupa.

Čitajte i: Insajderski vodič Luke Nižetića: Skrivene ljepote i robinzonski hedonizam zbog kojeg nećete htjeti otići s Visa

"Moj izbor su najčešće zabačenije plaže do kojih se treba ići autom i pješke, izbjegavam gradske plaže. Na Visu ih je nekoliko, jednako lijepih i jednako posebnih poput Duboke, Pritišćine, Smrčevice dok mi je Srebrena nekako prva među jednakima koja je dobila ime po srebrnom sjaju njenih pretežno bijelih oblutaka za mjesečine", otkrio je Luka. Budući da voli mir, tišinu i samoću, ne čudi što glazbenik uživa u ranoj jeseni kraj mora.

Linker
18. travanj 2024 15:13