Profimedia, Uppa entertainment
OBJAVLJENE FOTOGRAFIJE U TOPLESU

Maise Williams posljednja je žrtva hakera

Engleska glumica Maisie Williams, poznata po ulozi borbene Aryje Stark u popularnom serijalu "Igra prijestolja", posljednja je žrtva hakera. Njezine privatne fotografije, među kojima su i one u toplesu, preko vikenda su počele kružiti društvenim mrežama, a vjeruje se kako se radi o hakiranju njezinog privatnog Facebooka.

Nakon što su objavljene na Instagramu, njezini obožavatelji upozorili su da se radi o privatnom vlasništvu te da trebaju biti izbrisane. Smatra se da su fotografije snimljene na njezinom nedavnom putovanju u Japan gdje se nalazi na turneji u sklopu projekta koji poziva na zaštitu dupina i zabranu njihovog ubijanja i zatočeništva.

18 September 2016 - Los Angeles, California - Maisie Williams. 68th Annual Primetime Emmy Awards held at Microsoft Theater., Image: 300329910, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, ADMedia
Profimedia, ADMedia

S još jednim hakerskim kršenjem privatnosti, 19-godišnja glumica postala je dio podugačke liste zvijezda koje su bile žrtve napada poput glumica Jennifer Lawrence, Ariane Grande i Kate Upton, čiji su iCloud računi hakirani 2014. godine. Muškarcu odgovornom za objavljivanje golih fotografija Jennifer Lawrence prijetilo je pet godina zatvorske kazne, ali s obzirom na to da je surađivao, kazna bi mu mogla biti smanjena na samo 18 mjeseci.

Linker
20. travanj 2024 01:06