Instagram
Retro fotografije i dirljive poruke

Majčin dan ganuo Marijanu Batinić, Tatjanu Jurić, Severinu: Emotivne poruke najdražim ženama

Poznati Hrvati svojim su objavama pokazali kako je ljubav između majke i djece posebna i nepobjediva...

Luka Nižetić objavio je fotografiju iz djetinjstva, sa sestrom Petrom i mamom

"Naša snaga i ljubav! ❤ #majka", napisao je uz retro fotografiju.

I Severina je objavila fotografiju iz najmlađih dana

"Bila je 5 mjeseci u komi nakon poroda sa mnom, ali je preživjela i odmah me naučila da može i umrijeti zbog mene, kao i ja za svog sina, ali da će biti sretnija, puno sretnija da živi za nas... Hvala ti, mama... na svemu ❤️"

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Pamela Ramljak i mama, dotjerane i sretne

"Mama je dom ❤ Sretan majčin dan svim mamama. Jedna je mama. Čuvajte ju", napisala je.

Lucija Lugomer objavila je sliku sa psom i dirljiv status

"Ona je najblize osjećaju koji si mogu zamisliti kao majka. Ne može se izvesti sama van, nahraniti sama i nitko mi se toliko ne veseli kad dodjem doma kao ona...ako imate životinjicu, savršeno znate na što mislim. Ona ovisi o meni i ja sam joj centar svijeta. Ovi dani su za mene svake godine jednako teški...ove pak brojim 14 godina otkad nema moje mame. Nažalost, ne mogu joj kupiti cvjetić i dati joj pusu u obraz. Ne mogu. Ali mogu njegovati sve čime me naučila dok je bila tu i pokušati to prenijeti na svoju obitelj i sve vas. Pokažite svojoj mami koliko vam znači i koliko ju cijenite!! Biti mama nije lako i ne postoji posao na ovome svijetu koji vas istovremeno toliko iscrpljuje i fizički i psihički, a da vas ujedno ispunjuje kao išta u zivotu. Čestitam svim mama ovoga svijeta što savršeno odrađuju ulogu svog života na koju ih nitko nikada nije učio. Nisam mama, vjerujem da ću jednoga dana kad za to dođe savršeno vrijeme i postati pa ne mogu puno o tome, ali uvijek mogu govoriti iz pozicije kćeri kojoj majčinske ljubavi nikada nije falilo pa makar je nema tu. Kod nas sve ide uz smiješak. Puse od Lu i mene"

Olja Vori prisjetila se posjeta Parizu

Splićanka je objavila fotografiju s putovanja u Pariz, u kojem je s majkom Mirjanom Mirošević uživala 2016. godine. Jednostavno je napisala: "Love my mum".

A post shared by MyFotoDiary (@oljavori) on

Tatjana Jurić sa sjetom se prisjetila voljene majke

"Danas je Majčin dan. Prilika da napišem, iako znam da ćete tako - nazovite svoje Mame. Kupite im cvijet. Izvedite ih na kolače. Ispričajte im neku foru i pucajte od smijeha... Recite “hvala, Mama.” Mama s velikim M. ❤️ Mislite da imate vremena? Nemate. Život se dogodi preko noći. Doslovno preko noći. #fightalzheimers#"

Marijana Batinić u zagrljaju trogodišnje Ene

Zagrljaj preslatke djevojčice i poznate voditeljice govori više od riječi pa je Marijana samo napisala: "Majčin dan".

Linker
20. travanj 2024 16:33