Profimedia, INF
DRUGI KRUG TEŠKE BITKE

Majka slavne pjevačice ponovno vodi bitku s teškom bolešću: 'To su pravi problemi, sve ostalo je nevažno'

Iako je u posljednje vrijeme nema baš previše u javnosti, slavna pjevačica je u pismu koje je napisala za američko izdanje magazina Elle otkrila kako prolazi kroz teško razdoblje: njezina majka ponovno se bori s rakom.

Svoje intimno pismo Taylor Swift, koja će krajem godine proslaviti 30. rođendan, nazvala je „30 stvari koje sam naučila prije tridesete” i u njemu, između ostalog otkrila da su njezini roditelji prošli kroz borbu s rakom te da njezina majka ponovno vodi svoju bitku.

- To me naučilo da postoje pravi problemi, a da je sve ostalo nevažno. Bolest moje majke je pravi problem. Znala sam biti nervozna i tužna zbog svakodnevnih stvari, zbog sitnica, ali sada – sva moja briga i sve moje molitve usmjerene su na prave probleme.

Prije četiri godine, Taylor je otkrila da je njezinoj mami Andrei dijagnosticiran rak i to nakon što ju je ona zamolila da ode na pregled. 29-godišnja pjevačica oduvijek je govorila koliko su joj roditelji važni, a osobito je vezana uz majku pa joj je povratak bolesti sigurno teško pao.

- Ona mi je oduvijek bila prijateljica koja je uvijek uz mene. Postojala su razdoblja, poput osnovne i srednje škole, kada nisam imala mnogo prijatelja, ali ona je uvijek bila tu.

20 April 2015 - Los Angeles - USA

**** STRICTLY NOT AVAILABLE FOR USA ***

Taylor Swift's mother gives moving speech as she presents daughter with Academy of Country Music Milestone Award just days after revealing cancer diagnosis. Andrea Swift presented her daughter with one of the biggest honors of her career - the 50th Anniversary Milestone Award at the ACMAs in Arlington, Texas. The 57-year-old gave an introduction of the superstar, saying:
Profimedia, Backgrid UK
2015. godine njezina joj je majka uručila nagradu Akademije country glazbe, nekoliko dana nakon što je Taylor otkrila tešku dijagnozu

Upravo na tragu tog „prihvaćanja pravih problema i odbacivanja nevažnih briga”, Taylor je odlučila da se više neće zamarati sa svakim gramom masnog tkiva na tijelu i da radi na tome da prihvati sebe kakvu je.

- Dugo mi je trebalo da prihvatim kako malo više kilograma znači i obline, sjajniju kosu i više energije. Mislim da mnogi od nas pretjeruju s dijetama i to može biti jako opasno. Zbog toga ja radim na prihvaćanju svojeg tijela svaki dan – poručila je glazbenica koja je često govorila i o svojem iskustvu sa zlostavljačima, osobito o cyber bullyingu kojem je bila često izložena kao zvijezda.

- Prije nekoliko godina netko je započeo online kampanju i nazvao me zmijom. Činjenica da je to prihvatilo toliko ljudi u potpunosti me shrvala, nikada se nisam osjećala tako loše. Ali ne mogu vam opisati koliko sam se morala suzdržavati od smijeha svaki put kad bi se kobra Karyn pojavila na pozornici, na mojoj turneji, ispred 60 tisuća obožavatelja.

Linker
19. travanj 2024 10:09