Getty Images
Tatina mezimica

Mala Harper Seven ide tatinim stopama: Briga je za modu, više voli nogomet

Harper Seven se s bratom Cruzom ponovno pridružila tati Davidu Beckamu na travnjaku uoči jedne humanitarne utakmice i naravno, sve su oči bile uprte u nju. Mami Victoriji se srce para što malenu baš i ne zanima moda, dok tata puca od ponosa.

Iako se još u svibnju 2013. povukao iz aktivnog igranja nogometa, David Beckham (44) oblači kopačke za posebne prilike. U sklopu humanitarne utakmice Manchester Uniteda i Bayern Münchena ponovno je zaigrao nogomet, a na terenu su mu se prije početka pridružili 7- godišnja kćer Harper Seven i 14-godišnji sin Cruz David.

MANCHESTER, ENGLAND - MAY 26: David Beckham of Manchester United '99 Legends pictured with his children Harper and Cruz during the Manchester United '99 Legends and FC Bayern Legends match at Old Trafford on May 26, 2019 in Manchester, England. (Photo by Matthew Lewis/Getty Images)
Getty Images

Čim se pojavila na travnjaku, mala je Harper pokupila svu pažnju i osvojila prisutne veselom naravi i šarmantnim osmijehom, a David je na očigled pucao od ponosa. Harper je u obitelj bivšeg nogometaša i modne dizajnerice došla nakon tri sina, a čini se da joj je nogomet draži od mode. Victoria je u jednom intervjuu izjavila kako joj je Harper jednog dana došla i rekla da želi igrati nogomet. "Harper obožava sport. Ponaša se kao dečko jer je ipak okružena s tri velika brata. Kada mi je rekla da želi igrati nogomet, osjećala sam se kao da mi je netko zabio nož u srce", rekla je Victoria u šali.

MANCHESTER, ENGLAND - MAY 26: David Beckham of Manchester United '99 Legends pictured with his children Harper and Cruz during the Manchester United '99 Legends and FC Bayern Legends match at Old Trafford on May 26, 2019 in Manchester, England. (Photo by Matthew Lewis/Getty Images)
Getty Images

S druge strane, David je oduševljen što je njegova mezimica zavoljela drugu najvažniju stvar na svijetu koja ga je proslavila. "Mislim da je to najbolje što sam ikada čuo", priznao je David i dodao da je Harper ima jednu zanimljivu vještinu. "Victoria obično kaže: "Imamo četvero djece od čega su tri dječaka. Molim te, daj da barem jedno voli modu poput mene i nosi visoke potpetice". Ma, Harper je super, lako trči u visokim potpeticama; mislim da je to pokupila od Victorije", rekao je.

MANCHESTER, ENGLAND - NOVEMBER 14:  David Beckham the Captain of Great Britain & Ireland, his children (L-R) Cruz Beckham, Harper Beckham and Romeo Beckham pose for the cameras prior to kickoff during the David Beckham Match for Children in aid of UNICEF between Great Britain & Ireland and Rest of the World at Old Trafford on November 14, 2015 in Manchester, England.  (Photo by Alex Livesey/Getty Images)
Getty Images

Ovo nije prvi put da je Harper pratila tatu na teren. Odmalena ga je gledala kako igra, a 2015. godine je s braćom Cruzom i Romeom pozdravila publiku na humanitarnoj utakmici za UNICEF. Ranije ove godine, David je rekao da će Harper vjerojatno ići njegovim stopama kako je krenulo. "Žao mi je što dečki ne igraju nogomet, a zapravo su vrlo talentirani. No, zato je tu Harper koja ga igra svake subote. Vrlo sam entuzijastičan kad je gledam, ali samo o njoj ovisi hoće li krenuti u tom smjeru", rekao je ponosan tata.

Linker
19. travanj 2024 16:45