instagram
svi smo to doživjeli

Megan Fox ulovila je rijetki obiteljski trenutak! S ovim se svaka obitelj može poistovjetiti

Megan Fox uživala je na obiteljskom putovanju sa suprugom Brian Austin i djecom, a njezin komentar kraj zajedničke fotografije sve je nasmijao.

Glumica Megan Fox blistala je od sreće u Disneylandu gdje se ludo provodila uz supruga i njihovih troje djece.

33-godišnja glumica sve je zabavila svojim komentarom uz fotografiju. "Noć vještica u Disneylandu je uvijek nezaboravan, ali imamo samo jednu fotografiju na kojoj svi gledaju u kameru i normalno poziraju", rekla je glumica, a mnogi njezini pratitelji su se prepoznali u tom situaciji. Sinovi Noah (7) i Bodhi (5) bili su odjeveni u vještice, Journey (3) je bio maleni dinosaur, dok je slavna mama nosila uši Minnie Mouse.

instagram

Nedavno je njihova obitelj opet bila pod povećalom nakon što je Megan gotovala u emisiji "The Talk" gdje je naglasila da njezini dečki ismijavani u školi jer odijevaju haljine i nose ružičastu boju.

"Pokušavam ih odgajati da budu samouvjereni bez obzira na to što drugi govore.", rekla je poznata glumica koja je ispričala neugodnu situaciju koju je doživjela i s njom se također teško nosi.

"Bila sam u svojoj trećoj trudnoći i promovirala film "Nindža Kornjače". Novinarka me pitala što planiram raditi u budućnosti jer sam do sada igrala uloge seksi djevojaka, a sad to više neću moći raditi jer imam 30 godina. Bila sam van sebe. Razmišljala sam: 'Pa ja nemam ni bore na čelu, ali neki misle da bi trebala prestati glumiti'. Sutradan sam vikala na sve ljude i bila otresita", rekla je glumica.

PREMIUM EXCLUSIVE Please contact X17 before any use of these exclusive photos - x17@x17agency.com


Perfect family! Megan Fox looks striking during outing with Brian Austin Green and their three sons in Calabasas oct 4, 2017 
ROL/X17online.com
ROL/X17online.com

Linker
19. travanj 2024 13:25