EMOTIVNA GESTA

Meghan posjetila mjesto tragedije i položila bijele ruže: ‘Nije željela da itko zna tko je ona‘

Vojvotkinja od Sussexa još je jednom pokazala veliko srce. Nakon što je položila cvijeće žrtvama, darovala je hranu radnicima centra za darivanje krvi tijekom ‘privatnog‘ posjeta teksaškom gradu Uvaldeu.

Nesuđena britanska princeza, Meghan Markle odala je počast žrtvama pucnjave u školi u Teksas. Bivša glumica stigla je u blizinu mjesta masakra, gdje je položila buket bijelih ruža.

Naime, vojvotkinja od Sussexa, koja sada živi u Kaliforniji, fotografirana je u četvrtak kako polaže cvijeće na spomenik ispred zgrade suda okruga Uvalde, nedaleko od mjesta ubojstava u osnovnoj školi Robb.

Svratila je i do društvenog centra Uvalde gdje se donira krv te je obišla ustanovu i donirala hranu, rekao je tamošnji volonter za DailyMail.com.

'Nije željela da itko zna tko je ona', poručio je.

image

Polaganje cvijeća

CHANDAN KHANNA AFP

Vojvotkinja je odnijela dvije velike vrećice pune sendviča, pića i deserta za darivatelje krvi, navode izvori. Na put je krenula u pratnji majke, kako bi osobno izrazila sućut i podršku zajednici koja proživljava nezamislivu tugu, rekao je za People njezin glasnogovornik. Markle se tijekom posjeta nije obraćala novinarima, a nejasno je i jesu li snimateljske ekipe snimale sadržaj za show koji je dogovorila s Netflixom. Glasnogovornik Netflixa nije odgovorio na upite za komentar. Vojvotkinja je otputovala privatnim avionom nekoliko sati kasnije.

image

Meghan Markle svoj dolazak željela je zadržati u tajnosti

CHANDAN KHANNA AFP

Podsjetimo, u utorak u Uvaldeu, naoružani napadač Salvador Rolando Ramos, 18, počinio je najsmrtonosniju pucnjavu u školi gdje je ubio 19 male djece i dvoje učitelja prije nego što ga je policija ubila.

Vojvotkin posjet maloj zajednici otprilike 80 milja zapadno od San Antonija bio je nenajavljen i bio je iznenađenje za grad koji je još uvijek u šoku od smrtonosne tragedije. Teksas je posjetila upravo u vrijeme kada se njezin otac Thomas Markle (77) oporavlja pod liječničkim nadzorom nakon što je ranije ovog tjedna pretrpio veliki moždani udar.

image

Minuta šutnje u spomen žrtvama

CHANDAN KHANNA AFP

Kružila su nagađanja o tome hoće li posjetiti njegovu postelju u Chula Visti u Kaliforniji, samo nekoliko sati vožnje od kuće koju dijeli s princom Harryjem u Montecitu, nakon godina napetosti u njenom odnosu s ocem, međutim trenutno nema nikakvih potvrđenih informacija o tome.

Linker
25. travanj 2024 11:24