Ken McKay/ITV / Shutterstock Editorial / Profimedia
Nema mira

Mel B na novim mukama: Optužuje dadilju da joj je upropastila brak i da je ona kriva za sve

Bivša pjevačica optužila je dadilju da joj je razorila brak jer je bila djevojka i ljubavnica njezinom bivšem suprugu Stephenu Balafonteu i u to, smatra uvlači njezinu kći.

Nema mira za Melanie Brown koja se prije dvije godine rastala od Stephena Belafontea. Njihov buran brak, ali i još burniji razvod, punio je novinarske stupce, a njihove međusobne optužbe za ovisnosti o drogama, alkoholu, seksu i zlostavljanju pljuštale su na sve strane. Nakon što je proces završen pjevačica se prijavila na liječenje od ovisnosti od alkohola i seksa.

Pjevačica je rekla da želi biti bolja majka svojoj djeci, kćerima Phoenix Chi (21), Angel Iris (13) i Madison (8).

Melanie Brown
'Loose Women' TV show, London, UK - 05 Sep 2019
MEL B'S BACK!

Our scariest occasional Loose panellist Mel B is back to celebrate our 20th birthday! She’ll be spilling the beans on her latest exploits and gossip, including the fallout from THAT Geri revelation, plans for a Spicy future, and why she’s living back at her mum’s at the grand old age of 44! Her eldest daughter, Phoenix, will also be joining us in the audience., Image: 469287493, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial use only, Model Release: no, Credit line: Ken McKay/ITV / Shutterstock Editorial / Profimedia
Ken McKay/ITV / Shutterstock Editorial / Profimedia

Teške optužbe

"Ona je najgora majka na svijetu. Spavala je s vozačem, frizerom, učiteljem klavira koji je podučavao djecu... S kim god je mogla. A ponekad bi svoju djecu ostavila tim nepoznatim muškarcima da se brinu o njima jer ona nije mogla. Krenula bi piti pivo ili vino oko 10 ujutro ili ranije, a zatim se prebacila na žestoki alkohol dok se ne bi onesvijestila", optuživali su je.

Profimedia
Mel B

Nakon što je doznala da je njezina dadilja u idili s njezinim bivšim suprugom i kćeri i da živi s njima, nastavlja se borba za skrbništvo.

Stephen opet traži da sud odredi Mel B pravo na viđanje djevojčice isključivo u Los Angelesu i to pod nadzorom.

Njegovi zahtjevi nastavak su sudske borbe koja je u prosincu 2019. završila u Belafonteovu korist, tada je uspio od suca isposlovati odredbu kojom je Mel B zabranjeno da malenu vodi u Veliku Britaniju za blagdane. Tvrdio je da se djevojčica boji svoje majke, a naveo je i da Mel B koristi to vrijeme kako bi pričala neprimjereno o njemu u prisutnosti njihove kćeri.

INGLEWOOD, CA - MARCH 24:  (L-R) Phoenix Chi Gulzar, Mel B, Madison Brown Belafonte, Giselle Belafonte, and Angel Iris Murphy Brown attends Nickelodeon's 2018 Kids' Choice Awards at The Forum on March 24, 2018 in Inglewood, California.  (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)
Getty Images

Malena se boji majke

Dodao je da ne želi da djevojčica bude izložena verbalnom i psihološkom zlostavljanju njezine majke. Stephen tvrdi da mu je kći sama rekla da se boji majke jer je "zatvara u tamnu sobu i ponavlja stalno ista pitanja zahtijevajući odgovore!.

Mel B ima svoje viđenje cijele situacije i zato želi na sud. Smatra da njezina kći ne raste u zdravoj sredini, a tvrdi da je dadilju isplatila te da se ona mora držati podalje njezine obitelji. Gilles je počela radila za Mel B i Balafontea 2009. godine, a po svemu sudeći za sve aktere ponovno kreće novi krug pakla.


Pročitajte i:

Linker
20. travanj 2024 01:55